Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prevoz matraci

Od: boda® odpovědí: 5 změna:
Dobry den,
Mam dve nove matrace a potrebuji je prevezt na strese osob.auta.Nemam ale na srese zahradku.Matrace pripevnim provazem.Nehrozi mi pokuta kdyby mne nahodou staveli.Matrace pripevnim pevne a bezpecne.Dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud budou upevněny tak,aby neohrozily bezpečnost silničního provozu,předpisův vyhoví.

JABRAKA

hodnocení

0x

Před pár dny jsem viděl vašeho kolegu, který si z brněnského Kobera vezl takto bez zahrádky na střeše koberec. Přivázal ho jen v jednom bodě, takže v okamžiku, kdy odbočoval na první křižovatce u Bumaxu vlevo se auto otočilo, ale koberec ne. Takže najednou jel uprostřed dvou pruhů a asi 4 m koberec měl poněkud nečekaně na střeše místo podélně přesně napříč.

V zásadě to bylo docela komické, ale může se někdo vyplašit a způsobit nehodu. Takže to opravdu dobře přivažte.

justanswer
hodnocení

0x

hlavně ne pavoukama! zafouká a matrace se zvedne jak nic

mirex*
hodnocení

0x

Opruz s přivázanými matracemi na střeše bez zahrádky bych nepodstoupil. Připomíná mi to humorné fotky z Dálného východu. Co takhle využít přepravní službu, třeba PPL?

Prevoz matraci

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Ještě bacha na vítr a taky rychlost, protože se může stát, že se ti matrace ohne a bude ti půla ní "stát".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]