Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto a vas nazor

Od: sara111* odpovědí: 33 změna:
Znama si kupuje vozidlo (pujcili jsme ji penize) Zada Vas o nazor, protoze jsou tu same chytre lidicky :)) nez ji objedname mechanika...co si o tom myslite? je jasne, ze do motoru nevidite, ma to servisku, je overene a neni zfalsovana atd atd atd Proste nekdy vi hlav vic vi :D Stoji skoro 60 tisic.Peugeot 206 2.0 GTi , Datum registrace: 01/2000 , Stav tachometru: 250000 km , Výkon: 136 hp (2000 cm3), Palivo: Benzín, IPO / katetru: až 01/2015 Vybavení: Auto AC - Alloy - Dešťový senzor - Radio ovládá na volantu - Centrální Zamykání - Mlhovky - Napájení systému Windows - Mirror Nastavení Electronics Extra: - Snížení Eibach Springs Značka: Peugeot Model: 206 Palivo: benzín Počet dveří: 1-3 dveře Rok: 2000
Auto a vas nazor

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

4x

Já bych to nebrala, moc nalítáno, za moc.

sara111*
hodnocení

tech 250 je trochu moc, nase predstava byla tak 180, ale zadny takovy tady neni :( ale aspon to neni pretoceny jako kazde druhe auto u nas :DDD

hodnocení

3x

To sára-zkuste se juknout či spíše doporučit známé peugeot-club.com/...

Ta Vaše známá potřebuje takové auto? Já bych u tohoto modelu doporučil spíše standartní motorizaci a to 1,4 (tuším 1360ccm).Jinak toto není vyloženě špatné auto,jen asi zkontrolovat zadní nápravu (klasická nemoc vozů od PSA) v žádném případě nesmí být zadní náprava do štaflí,či písmena "A".dvoulitr nevím,ale pkd by to byl 16V tak tyto občas mají větší (hlavně teda starší a menší 1,8i16V 81kW ) spotřebu oleje.

Jinak běžné to co pro jakýkoliv jiný model a jakoukoliv jinou značku-důkladná kontrola na místě i za jízdy!

Spousta čechů tvrdí že francouzi stojí za ... ale pkd se podíváte na prodané (vyrobené množství) daného modelu (206) tak myslím hovoří za vše,že to není tak špatný vůz jak se o pežotech tvrdí!

doplněno 25.04.14 17:10:

To Sara-nevím jak 206 GTi,ale například takový P405 T16 znalci jistě ví oco jde ,se nejlevnější v čeeskoslovensku prodával před cca 2 roky za 130 000 /pkd kouknete na třeba automobile DE a narazíte tam na ni tak v přepočtu se bude také pohybovat nad stotisícové částky a to bylo auto jehož výroba (standartní 405 ) skončila někdy v roce 97!Nakonec ona zachovalá 205 GTI není rovněž zadarmo a také se pohybuje cenově o několik desítek tisíc více než sériová 205 třeba 1,9D či 11 nebo 1,4 !

¨Takže pkd 206 GTi nese něco z genů svých předchůdců (konkrétně 405 T16 nebo Mi 16 či 205 GTi což jsou nejznámější /

/) tak jistě bude draží nežli běžné motorizace!

sara111*
hodnocení

dekujeme diesel :) vyuzili jsme tve rady :)

hodnocení

3x

Především, pokud si někdo musí půjčovat i takto poměrně nízkou částku na auto, tak mi není jasné, z čeho bude platit servis a provoz.

doplněno 27.04.14 07:16:

Přeji vám, abyste si na moji ospověď za rok za dva nemusela vpomenout. Ať už se jedná o známou, nebo tetu (v čemž zřejmě nemáte jasno). Setkal jem se za svůj život s dost velkým množstvím narušených vtahů i kvůli menším částkám.

sara111*
hodnocení

musim dat spatna odpoved, netyka se dotazu a nic ti do toho neni komu pujcujeme, toto je naprosto soukroma a osobni vec a tvoje odpoved se netyka nasi otazky...sorry

hodnocení

2x
14roku stary pazout, co ma najeto ctvrt mega, se sportovnejsim motorem kteremu davali poradne pokurit za 2x vetsi cenu nez jsou linejsi 206. Do toho bych nesel.

jabraka*
hodnocení

2x

Mám rád Peugeoty je to nejpěknější auto u nás.Když jsem hledal nové auto,pomýšlel jsem na něj.Prohlídka bazarů(už před 5 lety)ukazovala,že jsou mezi nejlevnějšími.Nakonec jsem vzal Feldu.Myslím,že by se dal koupit za mnohem míň.

JABRAKA

Jabrako jsou hooodně podobné,se stejnými motory ale díky znaku jsou o hooodně levnější-koncernoví bráškové-citroeny.

sara111*
hodnocení

ja jsem tu prosla hodne bazaru...tady jsou nejlevnejsi Opel Astra kolem 1400€. Ford fokus 1500, pak napriklad Nissan kolem 2300, fiat 1000 atd...peugeot z roku 2000 kolem 230km nikdy zde nejde pod 2100€, kdyz uz tak je bourany a nebo na nahradni dily...2500 tady stoji ford Ka, ale to je nakupni taska :)

hodnocení

2x

Tak tohoto pažouta ani za nic. Kdo si koupí vrcholnou motorizaci 206, taky ji tak používá. A když už má 250 tisíc, to bude pokladnička. Snížený podvozek na naše cesty je také blbost. Jinak je ale 206 hezké auto. Doporučuji vzít nějakou normální rozšířenou motorizaci. I kdyby tam něco odešlo, z nějaké bouračky nebude problém sehnat náhradu. A rozhodně nebrat za tak vysokou cenu tak staré auto.

sara111*
hodnocení

jak jsem psala, nezijeme v nasi zemi :) tady jsou perfektni dalnice, silnice atd...

doplněno 26.04.14 21:44:

tady u nas jsem nasla jen levnejsi 1.4. a z roku 1999...za 2000€ jinak zde jsou auta normalne o 20% drazsi nez v CR

buss
hodnocení

2x

ma to servisku, je overene a neni zfalsovana ... A vy tomu věříte?
Zajeďte do STK, pořádného servisu ať to prohlédnou, lepší něco za prohlídku nebo budete brečet. Cenu ověřte na intu.

Mno ono lze ověřit i na peuclubu od uživatelu registrovaných na peuserviceboxu!

ale shrnu li zde vše vypsané

P206 není špatné auto,ale motorizaci standart- 1,4 nebo max 1,6 v benálu nebo ropu 1,9 d (typ DW8-52kW)nebo 1,4 či 1,6HDi .Vrcholnou variantu jen jako koníčka pro fandu a na občasné ježdění-tuning ,či klubové srazy!

sara111*
hodnocení

my jsme v zahranici...STK tady neni :) tady je kontrola kazdy rok a neni tu AAA ktery pretaci tachace a vyklepava bourana auta...neni mozne tady dat uplatek protoze by te ihned zavreli :) takze tak

doplněno 26.04.14 21:53:

takjy jsem si vsimla ze zde maji vsechny vozy jednou tolik nejeto nez u nas...coz je jasne ze se u nas pretaci :D

zvidavajanca*

"neni tu AAA ktery pretaci tachace a vyklepava bourana auta" a to má znamenat, že tam není nikdo takový?

To Janca-ono totiž v německu je stočení tachometru trestné!

doplněno 27.04.14 13:18:

Doplním to jen u nás je možné stočit tacho o tisícekm dolů a tím navýšit cenu o tisíce!

x®

V Německu se však také s tachometry vesele manipuluje.

erikch*
X jestli pak ty nejsi "agentem" firmy Cebia...? Jen tak mimochodem podobné tendenční články jsou kvalitativně možná pro žactvo základní školy,ale jelikož jsme již trošku dal,tak víme,ze záměrem článku(dle "zadavatele"-ze by kdosi od firmy CEbia...?) je získaní dalších a dalších platících zákazníků,v nichž je takhle vzbuzena obava z možných podvodu ze stran německých občanu,takže si musí bezpodmínečně nechat dovezené auto "odborné" prověřit...(ze by např.od firmy Cebia...?)...JJenže realita je takova-nemce by ani ve snu nenapadlo jakkoli s autem manipulovat,to ze je stáčení km v Německu trestné,je jen jaksi pro "ordnung"(pořádek)...takže koupi jetiny od fyzické osoby německé narodnosti se v 99% případů nestane to co v 50% zde v Čechách...Proto pokud dovoz(osobně vřele doporučuji)tak ano ale individuálně, žádné zprostředkování a to je pravé ten problém...

hodnocení

0x

Známá chce závodit na semaforech? Já mam pažouta o 6 let mladšího a stál mě skoro 70, není to GTi a stejně pěkně lítá.

sara111*
hodnocení

v CR jsme nasli podobne za 25 tisic, takze me prekvapila jednou takova cena...

Mě překvapuje těch 25 000 :) Za to se tu teď snaží někdo prodat Felicii :) Jinak opravdu motorizace 1.4 jak píše kolega je ok, a co znám lidi s 206, a taky za sebe nemůžu říct nic špatného.

sara111*
hodnocení

koukni se seznam. cz do Auto/moto tam je takovych Peugeoru spoustu :) castka za podobny model, 2000, 180 najeti 25-35 tisic :)

sara111*
hodnocení

ok, tak ja ti najdu linky pokud chces, ale ted zrovna nemam cas :) na seznamu je plno peugeotu z tohoto roku, najeto 180-220 tis. a za 25-35 tisic :) me to tedy neprekvapuje :D (nas)

No dobře, ale určitě to nebudou modely s tímto motorem a takovou výbavou. Pokud jo, jejich stav bude naprosto katastrofální.

justanswer
hodnocení

0x

Starý, drahý, moc nalítáno.. jediný + je výkon ale k čemu ten bude když odejde x jinejch věcí?

sara111*
hodnocení

vuz napriklad pojede 250km tam a zpet obcas :)) takze nejaky vykon potrebujeme, nebude to vuz jen pro tetu a jeji nakupy, rozhodne zde nemuzeme zit bez auta, je tu vse 20km daleko od nas :)

sara111*
hodnocení

nechanik vuz videl a mensi ivestice casem bude ale ja nejsem z oboru takze napisu "plno veci" je novych :)) brzy, remeny, nejaky kuzele, atd, blabla bla

hodnocení

0x

Dvěstašestka není určitě špatné auto. Jenže to, co je na fotce bych nebral, obzvláště ne pro ženskou - nemyslím to nějak špatně, ale typicky ženské využití auta je od Kaufu k Lídlu a na poštu. Takže nadupaný motor je celkem k ničemu. Sám jsem jezdil s 206 v provedení cargo - tedy dvoumístná s prostorem pro náklad s motorem 1.4HDI a můžu jen chválit. Ty auta nalítaly spousty km bez velkých problémů, jen ty zadní nápravy se musely nechat repasovat (torzky jsou problém) ale cena není velká. Co mě překvapilo, byla prostornost toho zvenčí pidiauta - mám 205 cm a nebyl problém se do něj složit.

sara111*
hodnocení

ja mam 3,5 a je to pro me akorat rychly :)) 2.0 je moc? 1.4 ci 1.1 je desne pomaly a neda se s tim jet :)

sara111*
hodnocení

dekujeme za nazory, staci, nepiste vice...vuz jsme koupili se slevou, prohlidl ho mechanik, vuz neboural, motor je ok, vse je v naprostem poradku, zadna zavada a mame dva mesice pojisteni na skyte vady, pokud neco oprava zdarma...auto je super, teta je spokojena a nakonec jsme se rozhodli, ze ji ho dame a kdyz se poroucha nekterych z nasich vozu, bude jako nase nahradni vozidlo :) a je to :)

Šťastná to žena !

Přeji ať Vám piškotík jezdí stále skvěle!Bez poruch a nehod!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]