Nejste přihlášen/a.
To sára-zkuste se juknout či spíše doporučit známé peugeot-club.com/...
Ta Vaše známá potřebuje takové auto? Já bych u tohoto modelu doporučil spíše standartní motorizaci a to 1,4 (tuším 1360ccm).Jinak toto není vyloženě špatné auto,jen asi zkontrolovat zadní nápravu (klasická nemoc vozů od PSA) v žádném případě nesmí být zadní náprava do štaflí,či písmena "A".dvoulitr nevím,ale pkd by to byl 16V tak tyto občas mají větší (hlavně teda starší a menší 1,8i16V 81kW ) spotřebu oleje.
Jinak běžné to co pro jakýkoliv jiný model a jakoukoliv jinou značku-důkladná kontrola na místě i za jízdy!
Spousta čechů tvrdí že francouzi stojí za ... ale pkd se podíváte na prodané (vyrobené množství) daného modelu (206) tak myslím hovoří za vše,že to není tak špatný vůz jak se o pežotech tvrdí!
doplněno 25.04.14 17:10:To Sara-nevím jak 206 GTi,ale například takový P405 T16 znalci jistě ví oco jde ,se nejlevnější v čeeskoslovensku prodával před cca 2 roky za 130 000 /pkd kouknete na třeba automobile DE a narazíte tam na ni tak v přepočtu se bude také pohybovat nad stotisícové částky a to bylo auto jehož výroba (standartní 405 ) skončila někdy v roce 97!Nakonec ona zachovalá 205 GTI není rovněž zadarmo a také se pohybuje cenově o několik desítek tisíc více než sériová 205 třeba 1,9D či 11 nebo 1,4 !
¨Takže pkd 206 GTi nese něco z genů svých předchůdců (konkrétně 405 T16 nebo Mi 16 či 205 GTi což jsou nejznámější /
Především, pokud si někdo musí půjčovat i takto poměrně nízkou částku na auto, tak mi není jasné, z čeho bude platit servis a provoz.
doplněno 27.04.14 07:16:Přeji vám, abyste si na moji ospověď za rok za dva nemusela vpomenout. Ať už se jedná o známou, nebo tetu (v čemž zřejmě nemáte jasno). Setkal jem se za svůj život s dost velkým množstvím narušených vtahů i kvůli menším částkám.
Mám rád Peugeoty je to nejpěknější auto u nás.Když jsem hledal nové auto,pomýšlel jsem na něj.Prohlídka bazarů(už před 5 lety)ukazovala,že jsou mezi nejlevnějšími.Nakonec jsem vzal Feldu.Myslím,že by se dal koupit za mnohem míň.
JABRAKA
Jabrako jsou hooodně podobné,se stejnými motory ale díky znaku jsou o hooodně levnější-koncernoví bráškové-citroeny.
ja jsem tu prosla hodne bazaru...tady jsou nejlevnejsi Opel Astra kolem 1400€. Ford fokus 1500, pak napriklad Nissan kolem 2300, fiat 1000 atd...peugeot z roku 2000 kolem 230km nikdy zde nejde pod 2100€, kdyz uz tak je bourany a nebo na nahradni dily...2500 tady stoji ford Ka, ale to je nakupni taska
Tak tohoto pažouta ani za nic. Kdo si koupí vrcholnou motorizaci 206, taky ji tak používá. A když už má 250 tisíc, to bude pokladnička. Snížený podvozek na naše cesty je také blbost. Jinak je ale 206 hezké auto. Doporučuji vzít nějakou normální rozšířenou motorizaci. I kdyby tam něco odešlo, z nějaké bouračky nebude problém sehnat náhradu. A rozhodně nebrat za tak vysokou cenu tak staré auto.
ma to servisku, je overene a neni zfalsovana ... A vy tomu věříte?
Zajeďte do STK, pořádného servisu ať to prohlédnou, lepší něco za prohlídku nebo budete brečet. Cenu ověřte na intu.
Mno ono lze ověřit i na peuclubu od uživatelu registrovaných na peuserviceboxu!
ale shrnu li zde vše vypsané
P206 není špatné auto,ale motorizaci standart- 1,4 nebo max 1,6 v benálu nebo ropu 1,9 d (typ DW8-52kW)nebo 1,4 či 1,6HDi .Vrcholnou variantu jen jako koníčka pro fandu a na občasné ježdění-tuning ,či klubové srazy!
my jsme v zahranici...STK tady neni tady je kontrola kazdy rok a neni tu AAA ktery pretaci tachace a vyklepava bourana auta...neni mozne tady dat uplatek protoze by te ihned zavreli
takze tak
takjy jsem si vsimla ze zde maji vsechny vozy jednou tolik nejeto nez u nas...coz je jasne ze se u nas pretaci :D
"neni tu AAA ktery pretaci tachace a vyklepava bourana auta" a to má znamenat, že tam není nikdo takový?
To Janca-ono totiž v německu je stočení tachometru trestné!
doplněno 27.04.14 13:18:Doplním to jen u nás je možné stočit tacho o tisícekm dolů a tím navýšit cenu o tisíce!
Mě překvapuje těch 25 000 Za to se tu teď snaží někdo prodat Felicii
Jinak opravdu motorizace 1.4 jak píše kolega je ok, a co znám lidi s 206, a taky za sebe nemůžu říct nic špatného.
koukni se seznam. cz do Auto/moto tam je takovych Peugeoru spoustu castka za podobny model, 2000, 180 najeti 25-35 tisic
ok, tak ja ti najdu linky pokud chces, ale ted zrovna nemam cas na seznamu je plno peugeotu z tohoto roku, najeto 180-220 tis. a za 25-35 tisic
me to tedy neprekvapuje :D (nas)
Starý, drahý, moc nalítáno.. jediný + je výkon ale k čemu ten bude když odejde x jinejch věcí?
vuz napriklad pojede 250km tam a zpet obcas ) takze nejaky vykon potrebujeme, nebude to vuz jen pro tetu a jeji nakupy, rozhodne zde nemuzeme zit bez auta, je tu vse 20km daleko od nas
Dvěstašestka není určitě špatné auto. Jenže to, co je na fotce bych nebral, obzvláště ne pro ženskou - nemyslím to nějak špatně, ale typicky ženské využití auta je od Kaufu k Lídlu a na poštu. Takže nadupaný motor je celkem k ničemu. Sám jsem jezdil s 206 v provedení cargo - tedy dvoumístná s prostorem pro náklad s motorem 1.4HDI a můžu jen chválit. Ty auta nalítaly spousty km bez velkých problémů, jen ty zadní nápravy se musely nechat repasovat (torzky jsou problém) ale cena není velká. Co mě překvapilo, byla prostornost toho zvenčí pidiauta - mám 205 cm a nebyl problém se do něj složit.
dekujeme za nazory, staci, nepiste vice...vuz jsme koupili se slevou, prohlidl ho mechanik, vuz neboural, motor je ok, vse je v naprostem poradku, zadna zavada a mame dva mesice pojisteni na skyte vady, pokud neco oprava zdarma...auto je super, teta je spokojena a nakonec jsme se rozhodli, ze ji ho dame a kdyz se poroucha nekterych z nasich vozu, bude jako nase nahradni vozidlo a je to
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.