Nejste přihlášen/a.
Zdravim mam vectru c 2003 rok vyrobi a neviem ci to je vada..teplota vody na palubovke dostane ledva na 80°C niekedy sa stane ze sa vystvera nad 80°C ale potom pocas jazdy zacne klesat a niekedy az na sami spodok..ked cestujem rano do prace tak sa ta rucicka ani nepohne ale pritom uz cca po 4km ide teply vzduch..
skusal som to pripojit na op com a podla toho cidlo ukazuje +/- 4°C hore dole.. stalo sa ze som ho nechal nastartovane na mieste a teplotu na budikoch aj na pc ukazovalo 97°C a pomaly zacala klesat ale to spustilo pravedpodobne ventilator pretoze po vypnuti klucikom som pocul ako nieco dotocilo..Je to normalne s tou teplotou alebo bude vadny termostat?
tiez sa chcem spytat cez op com mi ukazuje pocet najazdenych km o 500 km menej ako na budikoch.. je to mozne?
tiez sa neviem cez op com dostat napr do airbag SDM vyhodi mi to chybu nieco ako NOT COMMUNICATION a na palubovke sa zobrazi auto so servisnym klucom a kontrolka EPS zacne svietit.. to bude asi tym ze pouzivam klon op com nie?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.