Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jdou do Felicie páčky blinkrů z Favorita?

Od: dave7 odpovědí: 4 změna:
Zdravím, chci se na to zeptat, podařilo se mi,že jsem páčku na blinkry urazil nohou, a tak jen jestli by tam šly nammontovat? Díky..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

betaraybill*
hodnocení

2x

No můj osobní názor zase je, že to půjde, ale nebude to tak lehké jak si myslíte.

Za dob éry favoritů a felicií se velice často montoval do favoritů přepínač blinkrů i stěračů z feldy. Musí se vyměnit oba přepínače i s jejich držákem to zcela určitě a zcela určitě se bude taky muset předělat kabeláž. Kdysi jsem to dělal po netu bylo plno návodů kam který drát patří.

U fáčka jsem prostě drát ucvikl, nasadil nový konektor/faston a pak dal dle návodu na nové místo v přepínači. Práce jednoduchá, ale chce to trochu aspoň umět s elektrikou.

No a když se to dělalo směrem z feldy do fava nevím proč by to nešlo obráceně. Osobně ale nechápu důvod tohoto pachtění. I kdyby jste měl páčku z favorita doma tak bych se na to vytentoval a sehnal přes inzerci, vrakoviště správnou páčku z feldy.

fik
hodnocení

0x

Můj osobní názor je že to je jiný a podle mě čistě samotný páčky ani měnit nejdou

opl
hodnocení

0x

Vykasli se na to, stravis u vymeny pul dne a vysledek nejisty. Zajdi na vrakac a vymwn kus za kus, je to otazka do 50kc a prodejce ti jeste podekuje a rekne prijdte zas...

gumidek*
hodnocení

0x

Nejde to už proto, že má v páčce Favorit klakson po jejím zasunutí dovnitř stejně jako u stěračů takto ostřikuje sklo (zasunutím páčky k tyči volantu).

V elektrice problém není, když člověk ví, který drát dát na jaký a pak to precizně spájet a zaizolovat smršťovací bužírkou.

Problém je, že Felicie a Favorit mají jen stehnou volantovou tyč (tedy do roku 96,pak jsou tyče krátké pro volanty s kulatým klaksonem a bagem). Ostatní je jiné včetně držáku páček, plastů,konektorů)

Mám páčky s feldy i se sloupkem ve Favoritu, ale dávat páčky Favorita do feldy je těžký nesmyls a ještě se to prodraží než origo nová páčka za 500 a vrakáč za 100 - 200kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]