Nejste přihlášen/a.
No můj osobní názor zase je, že to půjde, ale nebude to tak lehké jak si myslíte.
Za dob éry favoritů a felicií se velice často montoval do favoritů přepínač blinkrů i stěračů z feldy. Musí se vyměnit oba přepínače i s jejich držákem to zcela určitě a zcela určitě se bude taky muset předělat kabeláž. Kdysi jsem to dělal po netu bylo plno návodů kam který drát patří.
U fáčka jsem prostě drát ucvikl, nasadil nový konektor/faston a pak dal dle návodu na nové místo v přepínači. Práce jednoduchá, ale chce to trochu aspoň umět s elektrikou.
No a když se to dělalo směrem z feldy do fava nevím proč by to nešlo obráceně. Osobně ale nechápu důvod tohoto pachtění. I kdyby jste měl páčku z favorita doma tak bych se na to vytentoval a sehnal přes inzerci, vrakoviště správnou páčku z feldy.
Nejde to už proto, že má v páčce Favorit klakson po jejím zasunutí dovnitř stejně jako u stěračů takto ostřikuje sklo (zasunutím páčky k tyči volantu).
V elektrice problém není, když člověk ví, který drát dát na jaký a pak to precizně spájet a zaizolovat smršťovací bužírkou.
Problém je, že Felicie a Favorit mají jen stehnou volantovou tyč (tedy do roku 96,pak jsou tyče krátké pro volanty s kulatým klaksonem a bagem). Ostatní je jiné včetně držáku páček, plastů,konektorů)
Mám páčky s feldy i se sloupkem ve Favoritu, ale dávat páčky Favorita do feldy je těžký nesmyls a ještě se to prodraží než origo nová páčka za 500 a vrakáč za 100 - 200kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.