Nejste přihlášen/a.
Dobry den chci se zeptat koupil jsem auto a majtel mel pouze velky technicak a malý nemel a jeste je problem ze auto koupil v bazaru a neprihlasil si ho na sebe tudiz neni prihlasene na nikoho. tak jsem se chtel zeptat jak to ted resit, jestli nebudu mit na urade nejake problemy. dekuji.
Mirku, vše lze řešit.
Problém mít budete, ale jak sděluji, vše lze řešit. Musíte mít kupní smlouvy návazné na zápis v techničáku. Na přesnou radu musím vědět, kdo je poslední (podle datumu) napsaný v techničáku.
doplněno 23.04.14 15:52:Paní je odhlášená, nebo je jako poslední vlastník?
Pak stačí jen smlouva od paní, nebo plná moc, kterou si napíšete sám a dojdte na její evidenci vozidlo na sebe odhlásit..
Lepší je domluva online..
Posledni je nejaka pani co to auto dala do autobazaru tak pred rokem, pred pul rokem si ho koupil pan ktery mi pak auto prodal, ale jezdil s nim bez toho aniz by ho byl prihlasit.
Jinak mam smlouvu mezi autobazarem a panem co mi auto prodal a pak smlouvu mezi panem co mi to prodal a mnou.
A za chvili jedu pro jistotu pro plnou moc k tomu panovi co mi to prodal abych mohl delat veskere ukony ohledne odhlaseni a priihlaseni vozidla. snad to bude stacit
Když je přes paní ZRUŠENO , tak je to pravděpodobně odhlášeno na pana XY,od kterého jste koupil a od kterého Vy potřebujete plnou moc! (a KS od něj)
Odhlaseno to neni na nikoho, ona to proala do autobazaru tudiz to odhlasili a kdyz si to ten pan koupil co mi to ted prodal tak si to mel prihlasit ale vykaslal se na to a prodal to me
Mirku, na někoho musí být vozidlo odhlášeno. Je třeba vidět techničák na přesnou radu.
doplněno 23.04.14 20:46:A pak se má radit, když tazatel dává špatné info. Proto nabízím, aby se ve složitých věcech bavilo on line.
Mirku, na úřadě nebude problém.
doplněno 23.04.14 20:52:OK, v pořádku, pokud by přesto byl problém, ihned se ozvěte, páč vše se dá řešit...
Nejlepší by bylo vzít osobu na kterou je psaná smlouva z bazaru, všechny doklady (TP, povinné ručení, eidenční kontrolu (nebo stk), smlouvu, je-li auto z jiného kraje tak i značky) a zajít na registr vozidel. Předpokládám že to nějak přímo na Vás přihlásit půjde, bude-li s tim souhlasit majitel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.