Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna vložky zámků

Od: martinjuricek odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

potřebuji poradit, jak vytáhnout vložku zámku ze zámku u kufru u škody Octavia 1. Ostatní zámky vyměněné, jen tento nevím, jak odtamtud dostat. Na netu jsem to nikde nenašel. Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
martinjuricek
hodnocení

Díky, ale podle návodu mám menší problém. klíč od starého zámku nemám, tak přemýšlím, jak to odtamtud dostat ven

klic
hodnocení

0x

Zkusil bych tam strcit jiny klic, nebo s tim zajit k zamecnikovi popripade do skodovky, bude to otazka tak peti vterin ;)

martinjuricek
hodnocení

nakonec jsem jej odtamtud vymlátil kladívkem :) byl tam trochu zarezlý :) Díky za rady

pfpetr*

budte rad že nefunguje a nechte ho tam . Má osobní zkušenost je že zloděj jde první přes kufr a přes takto zatuhlý zámek se nedostaly. Další na řadě byly dveře u řidiče které se dají bez klíče otevřít do minuty , dokonce se jim otevře celé auto pokud má centrál. Proto má rada kufr nechat tak jak je a dveřní zámky vyndat a schovat záslepkou která je použita na dveřích zadních. Auto mě vykradly na rušné ulici ve 3 odpoledne škoda přes 20000.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]