Nejste přihlášen/a.
Někdy stačí se kolem zapřít o něco pevného a říditky tlačít na opačnou stravu než jsou natočená a může se to srovnat. Pokud nepomůže, vyzkoušet ještě s povolenými šrouby které drží šavle (přední teleskopy) v brýlích (horní a spodní nosník předních teleskopů). Pokud ani to nepomůže, návštěva odborníka. Pokud ale vidlice nedostala větší ránu, měla by být jen zkřížená v brýlích a mělo by jít vrátit.
Nedávno se mě stalo totéž až na to že jsem jel 50 po moikré louce a trochu mě to ujelo. Mám čz 175/477. Stačilo vzit klíč povolit držáky co drží přední teleskopy v brýlích mírně vzit za kolona opačnou stranu a zase utáhnout. Ted už je mám opět rovně. A myslím si že kdyby byla pouze křivá řidítka tak by jste to poznal. Když jedete rovně a řidítka jsou pořád mírně nakřivo tak pokud je to hnuté v brýlích tak musej součastně s řidítky letět i ty brýle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.