Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s Fordem 1.6, benzin

Od: jiriko odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

rád bych si koupil nové auto. Uvažuji o fordu focus 1.6 benzin, ale můj známý, jenž vlastní autoservis mne od fordů obecně odrazuje. Říká, že mají s nimi jen špatné zkušenosti...

Rád bych ale slyšel více názorů, a také od vás...

díky moc,

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gocars*
hodnocení

2x

Pěkný den, co se týče řečí typu "Ford je spodina" či "Renault bych si nikdy nekoupil" a mnoho dalších, ty tady byly, jsou a vždycky budou :) Nevím co lidi vede k podobným názorům, ale většina je ve stylu "Známí mojeho známého říkal" (nevím ale jak je to ve Vašem případě a Vašeho známého) :)

Nicméně co se týče Focuse, tak jak mk1 tak i mk2 jsou hodně povedené vozy, a i oba motory patří mezi ty spolehlivé...mk1 je na tom o něco málo lépe podvozkově...motor v mk2 1,6i 74kW je opravdu super, spotřeba okolo +/- 7l/100km, sice to není žádný extra závodník, ale svůj úkol splní :)

asd*
hodnocení

0x

FF 1,6 benzín - to je nejmíň deset různých aut... FF MK 1,2,3, kombík, krátkej, a od každýho několik verzí...

obecně 1,6 zetec u MK1do FL problémy s rozvodama, často žerou olej, občas pal. čerpadlo, alernátor... Celkově to je výborný motor.

olaf71*

. měl jsem Esco a teď Focuse s tímto motorem ( 1,6 16V zetec) . rozvody s olejem ani náhodou neřeším. u Esca za rok neubylo nic. jediné co mě na těch autech podělalo, je podvozek. Esco 96, jezdí ještě dnes se stejným motorem, po repasi podvozku. nešel bych do 1,8 TDDI

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]