Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
omlouvám se za možná stupidní dotaz, ale vzhledem k tomu, že se autům moc nevěnuji a že jsem svoje poslení auto prodal někdy před 10 lety, nemám zkušenosti. Chci prodat svého VW a přes bazoš - přes mail - se mi ozvalo par týpků, kteří, aniž by vůz viděli, nabízejí odkoupení auta (po slevě) bez "jakýchkoli záruk" pro mne. Jestli tomu rozumím, jsou to lidé, kteří levně koupí a prodají dál na východ od ČR. Ale je v tom nějaký jiný zádrhel nebo podvod?
Uvažuji o fordu focus 1.6 benzin za slušnou cenu, ale můj známý, jenž vlastní autoservis mne od fordů obecně odrazuje. Říká, že mají s nimi jen špatné zkušenosti...
Rád bych ale slyšel více názorů od vás...
díky,
Bez záruk, no to by si ho museli koupit! a ne jen zprostředkovat. Jenže, záruka je ze zákona. Takže prodat jako šrot, nepojízdné, do KS vypsat kdejakou blbost...
doplněno 23.04.14 10:58:Podívejte, o.z. nyní umožňuje vzdát se se předem práv z vadného plnění. Musí to být písemně (i kdyby KS nebyla), vždy je však nějaké ale, zatím není soudní rozhodnutí z nějakého sporu. Takže ...
tyto meily dostane každý kdo dá na bozoš inzerát s autem . Já sám jsem na ně nereagoval . Podívejte se na ceny podobných vozů a z ní sundejte min 6000 a to bude cena kterou vám možná dají pokud je cena vozu kolem 20000. To radši slevte 3000 a prodáte taky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.