Nejste přihlášen/a.
dobrý den, je mi 22 let a plánuji koupě svého prvního auta, dlouho jsem váhal mezi VW passat b6 a Škoda Octavia a volba padla nakonec na oktávku.Hodně se mi zalíbila konkrétně tahle auto.bazos.cz/...
Chci se zeptat zda byste mi ji doporučili, zda máte někdo zkušenosti s motorem 2.0 TFSI
díky moc
Za 215 tisíc starou vraždu s turbem, vysokým výkonem a oficiálními 150 tisíci na tachu? Samozřejmě po důchodci z Německa předpokládám... Před koupí to protáhni emisema a klasickou STK, pořádně to auto s technikem prohlídni.
Mít 214 tisíc na auto, nešel bych do takové kasičky ani za nic. Oni to ti lidi neprodávají jen tak ze srandy - se vsadím, že se to auto začne solidně sypat a na udržení v chodu padnou ještě další velký prachy - doufám, že to nechceš na půjčku bez rezervy na očekávané opravy? Už jsem takový přístup zažil - krásný Golf, pár km najel a vysypal se motor. Majitel se na něj chodí koukat do garáže a šetří na opravu...
Nemá cenu machrovat s ojetinou - pokud na to máš, ber RS nový, pokud na to nemáš, kup za ty prachy třeba novou Daciu nebo Punto, možná i nějaký větší auta se v nějaké slevě najdou.
ertl, jaký smysl mají vaše odpovědi? když se tu někdo na něco konkrétního zeptá, tak chce konkrétní odpověď, nebo vy když se zeptáte na něco, tak čekáte, že vám někdo odpoví, že perníková chaloupka měla půdorys 4 x 4 metry? Odpovězte prosím k věci, jestli je to dobrá cena za škodovku a čeho se obávat a tak podobně, ok?
Auto pěkný, svezení pěkný, spotřeba vyšší,ale pokud jí nemusíš řešit a ty prachy na to máš, tak proč ne. 100 km do práce bych s tím asi každý den nejezdil
Jinak kilometry stočený, ale záleží na stavu auta
doplněno 22.04.14 23:42:každopádně to je oktávka, kterých jezdí mraky. Já osobně bych volil BMW, ale na to jste se neptal..
Koukni třeba tady, skoro stejnej kousek,jen navíc prověřený kilometry a jakási dvanactiměsíční záruka.
Dobrý den, to zda je volba silnější předokolky pro 22 letého řidiče dobrá nebo ne, a to zda je lepší ojeté auto a nebo nová Dacia, naštěstí v dnešní době nerozhoduje nikdo jiný, než sám člověk, který auto kupuje Co se týče tohoto vozu, je to spíše takové GTčko (cestovní vůz), který se tváří a Škodovka ho snad i sama označuje za sportovní vůz. Bohužel, jediné co tohle auto dělá dobré, je zátah na rovince, kdy cca 147kW dokáže s autem docela obstojně hýbnout. Tím ale veškeré klady končí, nákup Škody Octavie RS, bych doporučil pouze v jediném případě, a to, pokud by někdo chtěl velký kufr a hodně prostoru, a k tomu rychlejší benzínové auto, poté Škoda Octavia RS COMBI! má smysl
takhle bohužel moc nedává, a jsou desítky rychlejších, pěknějších a řiditelnějších aut, za stejné peníze
Jinak motor 2,0 TFSI vychází z motoru 2,0 FSI, jen je tam přidané trubo. Motor je to povedený, krásný zátah, výdrž někde okolo +/- 300tkm, jen je potřeba počítat, že okolo 190 až 210t km může odejít turbo, jelikož je to spotřební věc hlavně záleží v jakém je auto technickém stavu a kdo na něm jezdil, pokud člověk, který věděl, jak se k takovému autu chovat, vydrží hodně...
Pokud budete chtít nějaké další informace či se na něco poptat, případně můžu hodit pár dalších tipů na podobné, ale o něco lepší auta, klidně mi sem napište Váš email, nebo napušte email mě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.