Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může být osobní vůz nákladní?

Od: dortik odpovědí: 7 změna:

Zdravím,známy koupil v bazaru osobní automobil Renault Scenic a v malém techničáku má označení NÁKLADNÍ AUTOMOBIL. Zajímá mě jestli to je překlep úředníka ,nebo to pro něho něco znamená?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

patrně půjde o auto z kategorie N1 - tj přidaná mřížka mezi nákladový prostor a "kabinu", pak splňuje legislativu jako nákladní auto a vyšla z toho daňová úspora pro firmu, ale už se to pár let nepoužívá. Někdo si tu mřížku sám sundal bez změny v TP. auto.idnes.cz/...

alecram*

Pokud by jste chtěl mřížku odstranit,považuje se to za přestavbu a to je drahé.

doplněno 23.04.14 09:03:

Povinné ručení musíte platit jako na nákladní

hodnocení

1x

Takhle jsem mel sluzebni nakladni Skodu 120. Delilo se to podle urceni, jestli n apraci nebo pro lidi (pokud se nepletu).

ccc*
hodnocení

0x

Také tak mám auto předělané na nákladní. A pozor, předělaná auta na nákladní už nejsou pro 5, ale jen pro 4 osoby.

Neplatí u všech..!

hodnocení

0x

: Může být osobní vůz nákladní? Ne, to určitě nemůže být.

Ale vy si hned odpovídáte, že v techničáku je napsáno nákladní automobil. Podle čeho soudíte, že by to měl být osobní automobil?

Podle vzhledu se vozidla nedělí do kategorie.

doplněno 23.04.14 08:49:

"model i typ motoru a v technickém průkazu má napsáno osobní automobil ,narozdíl od známého který tam má napsáno nákladní automobil ."

a když porovnáte ještě více detailů, tak najdete více rozdílů v zápise techničáku.

dortik
hodnocení

Zdravím,protože strejda vlastní ten samí model i typ motoru a v technickém průkazu má napsáno osobní automobil ,narozdíl od známého který tam má napsáno nákladní automobil .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]