Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prasklina - felicie

Od: jezule odpovědí: 5 změna:

ahoj, nevědě by si někdorady jak vyřešit tento problém?

ani by mě to moc netrápilo a klidně to oblepil jen páskou, ale co pár dní mě čeká stk a tam by to určitě vadilo.

dík

Prasklina - felicie

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pkd nejsi techni na STK tak je to odvážné tvrzení že na TK nebude vadit!

Neříkám sice že bude ,ale ani že nebude! Může to vadit! Já měl něco podobného,jen to bylo snýtované (vevnitř aby nebylo vidět kus plechu a přenýtované přes plast-ale tvořilu to hranu jako je na obr.výše) ,letos to technikovi na STK vadilo,tak jsem to "líznul"tmelem,přebrousil,žel sprej dneého odstínu už nemám tak jsem to trochu stříknul sprejem BMW353 (o dost světlejší,takže je to vidět) ale při opakované OK

To Tazatel- nově to přenýtuj (dovnitř nějakou výztuhu, a přes to trochu tmelu (přes prasklinu) a stříknout sprejem dané barvy!

jabraka*
hodnocení

2x

Na STK tvrdí,že je nebezpečná prasklina,kde je vyčnívající kousek karoserie,která by na př.při nárazu do člověka zhoršila závažně možný úraz.Pak by se takovou stala i prasklina na obrázku.Pak se domnívám,že by stačilo i omotání praskliny lepenkou.Barvení není nutné.

JABRAKA

asd*
hodnocení

0x

Přinýtuj lepší výztuhu než co byla...

franz*
hodnocení

0x
na stk to vadit nebude, protože to neohrožuje bezbečnost vozu. horší by bylo kdyby to bylo ulomené úplně

endyfrog*
hodnocení

0x

Zdravím raději bych neriskoval a nějak opravil aby to na první dojem nemlátilo do očí byl jsem kdysi na stk a měl jsem prasklý nárazník asi na dvou místech žádná ostrá hrana nic vyditelného na první pohled a Technik měl plno keců a hned napsal do závad sice to nebyla jen jedna závada ale při opakované STK jsem jen překytoval a přetřel pak už bylo vše v pohodě záleží kdo kde je

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]