Nejste přihlášen/a.
Dobrý den..chtěl bych se zeptat, jestli se musi platit povinné ručení,pokud je auto ve stavu odhlášení"na nekoho" ale není ješte znova přihlášeno..děkuji...
Nezakládej duplicitní témata
Musí platit majitel, nebo provozovate. pokud vozidlo provozuje.
To znamená, že ve Vašem případě musí platit "na nekoho"" Vy samozřejmě musíte zrušit pojištění po prodeji vozidla.
Děkuji za odpovědi..jen trochu upřesním problém..koupil jsem auto které chci jen na náhradní díly..jezdit už nikdy nikde nebude...takže potřebuji ihned odhlásit,vyřadit... neni problém s doložením jineho využití vozu a podobně..to mám zařízené ..ale to,že auto není přepsané na mě... a osoba od které jsem auto koupil take ještě neměla vozidlo přepsané na sebe...jen odhlášeno na něj.. takže vůz je jen v polopřevodu... Potřebuji tedy vědět..kdo muže auto vyřadit..puvodní majitel nebo ten na kterého je to v polopřevodu...popřípadě kdyby zustalo auto v tomto stavu na pořád jestli by se muselo platit povinne ručení...Auto bylo do polopřevodu převedeno až letos..takže kdyby se melo doregistrovat jen kvuli následovnému vyřazení platila by se při reg.zbytečne eko daň...děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.