Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Musím platit eko daň?

Od: fifam* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

minulý týden jsem si koupil Berlingo (pracovní) r.v 2000 (euro2). S tím že minulý vlastník mi řekl že budu platit eko daň že ji "asi" neplatil prý se to tenktát neplatilo (nemá ZTP!)

Ovšem vozidlo koupil v roce 2011 (jako druhý majitel) Je možné že by byl nějak jinak osvobozen od daně, nebo si jen nepamatuje a platil ji? (v roce 2011 se již musela platit)

Díky za rady, chci to v týdnu přepsat tak at vím na čem jsem

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Zaplacení daně bude v kartě vozidla a podle toho se toto bude řídit.

jm*
hodnocení

0x

Jak již bylo napsáno, ve velkém TP by to bylo uvedeno, pokud není, eko platíte u euro tj. 3000 Kč

buss
hodnocení

0x

Mrkněte do TP.

hodnocení

0x

Dobrý den

Koukněte do techničáku a hledejte zde:

Pokud již byla daň zaplacena, musí to být zaneseno v techničáku a již nic neplatíte.

Jen ještě obrázkem doplním odpověď p.Milana kde naleznete zdali byla placena či nebyla!

Musím platit eko daň?

diesle, to si zaslouží bod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]