Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při nastartovaní slyším otáčky na subwooferu

Od: urbi923 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den mám problém s audiem ve voze 1.5 dci renault clio 2003.Když nastartuji tak začne sičet subáč a slyším i otáčky jde to stejně podle otáček nevím co je špatně kostru mám chycenou na pasu dále od baterky vedu napajecí s extra pojistkou sinče od radia do zesíku jsem koupil 2x stinění..Jinak autoradio mám Piooner 150UI zesík Crunch GPX 500.2 a subáč Crunch CRB 350.Zkoušel jsem kostru chytnou i za světlo a na jiní místa vysledky jsou stejné pořád dokola..Zkusil jsem dát odrušovací filtr ten to sice odrušil ale nepustil ani hlásku..A u kamarada v autě hral na jedničku..Tak děkuji za každou radu já už fakt nevím co stím...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zkuste kompletně odpojit alternátor-vedení/kabely jednotlivě zaizolovat kvuli zkratu/vozidlo nastartovat no a jestli to bude ono- tak udělat pořádek s alternátorem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]