Rodileho němce by ve snu nenapadlo jakkoli laborovat s autem,původem,atd...pokud bylo auto dovezeno zprostředkovaně zajimejte se spise o pojistnou historii spojenou s tímto VINem...pokud bude nějaká událost nad hodnotu 50% ceny vozu zavani to problémem... Poněvadž CENIA a jí podobné fa. za nemalé Kafky zjistí historii VINu ale to nic nevypovídá o skutečné identitě(doklady mohou byt vč. Servisní historie o.k. ale už nikdo při neodflaknute práci nezjistí zda na ony legální doklady není "naroubovane" jiné auto) proto pravé ta historie z databázi pojišťoven,mnohem spolehlivější než Cebia & spol. Když si trošku dáte práci s internetem není problém pres klíčové slovo "pojištění" v německé modifikaci dopatrate se(kamos takhle vždycky dohledava dle VINu na stránkách něm.pojišťoven a krom historie pojištění i připadne jakékoli plnění a je to na dvě hodinky...pravda už ví takže mne a i třeba vám by to zabralo trošku víc času...) ale vyplatí se a je to zdarma...
ale v německu podnikají albánci, turci a ty dělají s auty divy. nejhorší je spoléhat na německý původ, protože to už dávno není pravda. určitě se vyplatí auto prověřit, já používám cebii, 500 mi za ty informace stojí
na ověření km je nejlepší cebia. Doporučuji se před nákupem podívat, kolik mají o vašem autě údajů a podle toho zhodnotit, zda za kontrolu zpalatit. Zároveň zjišťují i to, jestli auto není kradené, zatížené leasingem atd. nejvíc údajů mají o autech původem z čech, ale mají údaje i o zahraničních autech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.