Nejste přihlášen/a.
Neobvykle pri rizeni vozu citim benzin. Muze to byt znamka nejake zavady? jsem uplny antitalent takze se prosim nesmejte
Vetsinou ridim automaty a nyni mam z pujcovny jen docasne nez mi opravi muje vozidlo, mam Fiat Panda, protoze jine nemeli a mozna ze je to u techto aut bezne...
Tak jsem to nemyslel, u půjčeného auta se může stát, že člověk narve víčko přes závit a v zatáčkách mu z plné nádrže ublinkává benzín. A kupodivu to je dobře cítit i vevnitř.
ja vim ! to nemelo vyznit negativne, omlouvam se...dekuji za odpoved...urcite vse jeste zkontroluju, akorat jdu na 40km takze to znova cheknu vsechno :D
ano, vuz dodali s plnou nadrzi ale je to uz nekolik dni a citime to stale i manzel, takze ne jen ja mam tuto domenku )...no asi to nebudu resit, mam dost starosti
nebyli az tak moc vstricny a ochotny a musela jsem zaplatit 140€ pojisteni takze bych si ho klidne vymenila...ja vzdy: jak oni tak ja :D
Není v kufru či pod sedačkou kanystr s benzínem/od benzínu?
Jinak by to klidně mohla být kapající hadička k motoru, pokud by náhodou benzín kapal na výfukové svody, mohlo by to klidně skončit požárem. Takže bych to zběžně zkontroloval v motorovém prostoru. Jinak může být špatné odvětrání nádrže.
Ještě možnost, pod zadní sedačkou - v nádrži většinou bývá umístěno benzínové čerpadlo s plovákem. Mohlo by to tam špatně těstnit a benzín tudy prolínat až pod sedačku a tam se vypařovat do interiéru.
doplněno 18.04.14 20:53:tak snad to dobře dopadne a dostanete jiné auto
Ne, toto nas napadlo jako prvni, prosli jsme cele vozidlo. Je to z pujcovny takze zadny kanystr, zadny otevreny dvirka od benzinu a podobne. Ale dekuji za odpoved Jiz jsme jim napsali a cekame na vyjadreni. Vyjadri se v pondeli tak snad neuhorime. Vcera jsem mela sen ze spadlo letadlo a horelo :D
prelozila jsem jim tvoje vysvetleni, tak doufam, ze to mas napsany dobre ) dekujeme !
Tohle se mi stalo nedavno a mel jsem prasklou privodni hadicku primo u motoru.
Jel jsem do prace na LPG a nestacil jsem se divit jak mi ubyva BA95 v nadrzi
Mam stejnej problem na svym aute. Po ujeti par km kdy se poradne zahreje motor to fajne smrdi do kabiny pres topeni a je fuk jestli je zaply nebo ne, proste se to dovnitr dostane. Je to vadna hadicka privodu paliva tesne u motoru a kape to na vejfuk takze jak se to zahreje, zacne se to odparovat a vznika tak peknej smradek.Par mesicu se to chystam opravit ale nejak nemam cas (pro klid v dusi vozim v kasliku hasicak kdyby nedej boze nahodou neco).
u me to smrdi ihned takz mam asi zahraty motor driv nez ty? ) hasicak...ty jo, jeste ze mam to pojisteni lol
ja se tak tesim az si objednam kurz mechanika a budu si sama umet rozebrat auto :D
S tímhle myslím není sranda,pokud je to cítit pořád je s největší pravděpodobností někde narušený palivový přívod,pokud by to káplo někde na něco žhavýho nebo na elektriku,může to velice snadno chytit(benzín vážně krásně hoří a stačí poměrně málo k zapálení)
Auto zavést zpátky do půjčovny ať si to prohlídnou,u žádného auta to není normální
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.