Nejste přihlášen/a.
Vzal jsem si auto na leasing,po roku jsem se rozhodnul,ze auto zaplatim naraz.
V Ceske sporitelne jsem pozadal o pujcku pani urednice ochotne zavolala na
leasingovou spolecnost Ge money a po telefonu ji rekli castku kterou leasingove spolecnosti mam splatit a tak se vse udelalo prevodem.
Do peti dnu mi prisel velky technicak.
Tak jsem si myslel ze auto je moje.
Vsak po dvou letech mi zazvonily u dveri a auto mi odvezly s tim ze dluzim na urocich 43000 kcTak ze vymahacum jsem musel zaplatit 14000kc aby mi vratily auto a laesingove spol.Ge money dluzim 43000kc.
A tak se ptam vsech co mam delat jsem nestastny clovek,makam od rana do vecera mam operovane srdce, dluhy jsem v zivote nemel a pak tohle.
Kazda rada dobra ,predem vsem dekuji.
V Ceske sporitelne jsem pozadal o pujcku pani urednice ochotne zavolala na
leasingovou spolecnost Ge money a po telefonu ji rekli castku kterou leasingove spolecnosti mam splatit a tak se vse udelalo prevodem.
Do peti dnu mi prisel velky technicak.
Tak jsem si myslel ze auto je moje.
Vsak po dvou letech mi zazvonily u dveri a auto mi odvezly s tim ze dluzim na urocich 43000 kcTak ze vymahacum jsem musel zaplatit 14000kc aby mi vratily auto a laesingove spol.Ge money dluzim 43000kc.
A tak se ptam vsech co mam delat jsem nestastny clovek,makam od rana do vecera mam operovane srdce, dluhy jsem v zivote nemel a pak tohle.
Kazda rada dobra ,predem vsem dekuji.
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]