Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zlomena klika. Jake viceslozkove lepidlo?

Od: joudic* odpovědí: 6 změna:

Potrebuji poradit poradne viceslozkove lepidlo, ktere udrzi tah. Neni to zlomene cele. Predstavme si ocko bakelitoplastoveho retezu, ktere je dole v pulce uprostred v namahane casti praskle, muze za to, no to je jedno, jinak se nastvu... Dole je kovove tahlo, a na nem drzi cela bakelitova potvora, za kterou se taha (cca 0,5cm2) plastove "ocko"... vsichni zaslouzili ridici zhruba vime jak ta klicka vypada, samozrejme uz to umim paradne otvirat, aniz bych nad tim musel premyslet, ale fakt me to stve... kor kdyz to musi jit do servisu a mechanik to zkurvi jeste vic nez to je, pac nezna ten grif, jak to otvirat... mozna jsem to popsal moc slozite, ale predstavme si obdelnik, jewhoz spodni strana je v pulce praskla (presne tam kde konci kovove tahlo) Uhlove pnuti.

Klicka se neda sehnat, a to vubec... vim o lepidlech, kdy driv praskne dana cast tesne vedle nez v lepenem spoji (zazil jsem to u lepeneho kovu) takove lepidlo potrebuji, nicmene od te doby uplynulo jiz 10 let. Nehonime tady body za dobrou odpoved, ale poradne lepidlo, takze prosim investigativni Googlery, aby si radu odpustili (nic proti). Poptavam odbornika nebo cloveka, ktery ma zkusenost s lepidlem v namahane casti, vim, ze takova lepidla jsou... poradite jake? Budu nadseny za odkaz, ale staci nazev, dohledam si to rad sam. Dekuji za radu :)

doplněno 18.04.14 14:55:

porekadlo znam, ale kdyz mrknete na to, v kolik hodin jsem zalozil otazku ;) Zlom je oznacen zelene, je to hyundai lantra combi...

Zlomena klika. Jake viceslozkove lepidlo?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

2x

Na vrakovištích bude klik... a demontovat se dá vše (jak by to jinak montovali ve výrobě).

doplněno 18.04.14 09:25:

Jednou mi pomohl čirý epoxy (dvousložka) a provázek co by armatura (podobně jako roxory v betonu). Drží dodnes.

doplněno 18.04.14 21:41:

87kč, proboha proč to slepujete lepidlem...?

cz.tarostrade.com/...

doplněno 18.04.14 21:55:

vybersidily.cz/...

hyundai-lantra.vybersidil/...

Kde je problém?

Zlomena klika. Jake viceslozkove lepidlo? #2
joudic*
hodnocení

ale to musi by latra combi 98" :)

erikch*
hodnocení

0x
Skoda ze nepadla zn.auta a model nicméně pořadím vám Eprosin,dvouslozka černé patlanice ale skvěle držící de facto cokoli,x krát osobně ověřeno... Zkuste když tak pisnout o kliku na co shanite...?

hodnocení

0x

Znáte pořekadlo "jeden obrázek za tisíc slov?" Myslím, že tady by se ta fotka hodila. ;)

judr
hodnocení

0x

No já bych zkusil Loctite 3090 - lepidla-loctite.cz/...

teda nevím kde přesně je to zlomený, ale tohle lepidlo slepí všechny plasty

hodnocení

0x

Nechte si to svařit. Já jsem zkoušel lepit ulomené plastové držáky (pacičky) nárazníku snad pětkrát a nikdy nevydržely dlouho. Teď je mám svařené a drží. Pokud Vám nezáleží moc na vzhledu, můžete zkusit udělat takovou "dlahu" z nějakého černého plastu a lepený spoj tak pojistit nalepením "dlahy" na plošku zvrchu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]