Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sesrotovani ceskeho auta v Anglii

Od: needhelp* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

chci se zeptat co obnasi sesrotovani ceskeho auta v Anglii? Co je potreba mit, zaridit, kolik penez je moznost ziskat, co potom?

Diky za odpovedi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlustoprd*
hodnocení

0x

lochneska.cz/... Zeptej se tady .

erikch*
hodnocení

0x
Ve VB jsem sice auto nikdy nesrotoval,ale určité to není jak tady,ze "zdarma zlikvidujeme" poněvadž všichni vědí ze likvidace druhotné zpracovatelského odpadu(kovový odpad) je surovina za niž je zapotřebí dodavateli zaplatit...a pokud nebude mít zde někdo přímou zkusenost nezbývá než v Anglii zjistit v místních FA.zabývajících se ekolikvidaci ceny a podmínky,každopádně doklad z Británie musí byt akceptovatelné českými úřady,jelikož jsme stejné jako VB v Unii a legislativně platí stejné podmínky direktivou z Bruselu...

tematapeak*
hodnocení

0x

Tak jak jsem to měl já v UK.Auto po vypršení technické prodáno přes známého na jakýsi "šroťák".Ještě mi vyplatili 120 liber,a papír že auto bylo prodáno na ND.Tady na úřadu jsem natrefil na milou paní,která na čestné prohlášení,že je auto nepojízdné, odhlásila.Ale pozor,co vyšlo mě,nemusí vyjít druhému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]