Nejste přihlášen/a.
Dobry den. Mam takovy problem. Mam renault megane coupe r.v.96 66kw. Asi 3 dny mi motor nechce vzdy, kdyz stoji delsi dobu, napr. pres noc, nastartovat. Nastartuju a hned spadne. Cca 4x po sobe, Tak delam to, ze nastartuju a pridam plyn a drzim. Vyjedu, jedu kousek a palubovka se rozne, ale jak pridam plyn tak zase v pohode. PAk jak je auta uz zahrate, vse je v poho, ale mivam kolisave otacky. Klesnou treba az na 500 a pak na 700-800- Dnes jsem byl na diagnostice a v pc mu vyjeli tyto chyby:
NENI SIGNAL OTACEK MOTORU
POCITAC, NEBO JEHO NAPAJENI
Myslite, ze to pujde v pohode opravit? Ktera chyba to muze byt? Dokazal by mi nekdo pomoc, popripade kolik by mohla stat takova oprava?
Snad me nekdo pochopil a zkusi mi pomoc, dekuji zatim moc
tu diagnostiku jste dělali za chodu nebo při stojícím motoru? Jestli při stojícím motoru, chyba NENI SIGNAL OTACEK MOTORU je logická. Motor se netočí, tudíž není signál otáček motoru. Druhá chyba je patrně chyba v napájení řídící jednotky. Tam bych si tipl, že bude potřeba zkontrolovat stav konektoru, přápadně nějaký studeňák uvnitř.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.