Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mitsubishi-chyba 0421

Od: yanek® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,mám Mitsubishi Space Star,benzín a stále mi kontrolka motoru hází chybu 0421-zahřátí katalyzátoru pod prahovou hodnotou.Když chybu vymažu,po několika desítkách kilometrů se objeví znovu.Na několika zahraničních fórech jsem se dočetl,že to může být buď špatný katalyzátor,špatná lambda sonda za katalyzátorem nebo prasklé výfukové potrubí za catem.Nechci experimentovat metodou zkoušek a omylů,proto se obracím na zdejší odborníky,jestli s podobným problémem nemá někdo zkušenost,případně jak tuto závadu řešil.Děkuji za odpovědi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer123*
hodnocení

0x

Osobně bych jako první podezíral čidlo teploty, pak všechno ostatní, jak sám píšeš.

hodnocení

Myslíš lambda sondu?Zajímavé je,že když vymažu chybový kód,auto jede nějakých 100-150 km ,aniž by se rozsvítila kontrolka diagnostiky.Když se potom rozsvítí kontrolka,motor jede v nouzovém režimu,což mi dost vadí.To,že by byl špatný kat bych zatím neřešil,vadí mi stálé vymazávání chyby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]