Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seřízení táhla ruční brzdy Peugeot207

Od: peugeot* odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu někoho,kdo ví,jak seřídit ruční brzdu na PEUGEOT 207?

Nevíte kde je možné stáhnout oskenovanou příručku JAK NA TO pro Peugeot 207? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus to na Peuclubu ,ale tam na stahování asi musíš být řádný (placené členstí) člen.

Pochybuju,že má něco převratného,spíše to bude na stejném principu jako to měl tžeba P405 (bez ohledu na motorizaci).Pkd byla vydána (jak na to) tak zkoušel jsi třeba uložto? nebo datoid či další tyto portály! Osobně jsem na Datoid dával Xantii a BXclub.com dokonce výše zmíněnou 405.

doplněno 16.04.14 18:11:

Žel je to tak dlouho,že už si nepamatuji jak jsem to dělal a na Xantii nemusím,stačí prudce zatáhnout ručku spolu se zabrzděním provozní !

erikch*
hodnocení

0x
I 207ma ma klasiku mechaniku,takže lanovody se vespod střed.tunelu sbíhají k vidlicce táhla Paky z kabiny a tam je kontra matice - tu prostrikat spolu se závitem nechat působit a dle potřeby dotáhnout...to platí pokud dostatečné nezabírá rucka souměrné na OBE kola...pokud brzdí každé kolo jinak je zapotřebí postřelovat tzv.samostav(což je to zubaté kolečko na horní rozperce panen zaaretovane pliskem) uvnitř bubnu...stejné je to i u zad.kotoučů,uvnitř je klasika buben(princip je stejný) ...no a to vše platí pokud správné chodí lanko uvnitř teflonoveho pouzdra lanovodu...?pokud zvednete paku ručky alespoň do poloviny drahý da se předpokládat ze lanovody chodí...

hodnocení

0x
Když se zaregistruješ můžeš mi do soukromé pošty napsat. Mám někde PDF jak na to pro citroenAX. (P.106)Ta by ti mohla dost poradit protože motorová a podvozková část bude z velké části shodná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]