Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Albert sleva phm

Od: paw* odpovědí: 4 změna:
Zdravim. Nemuzu se v tom zorientovat. Dava Albert slevu na phm pri nakupu nad 400 v jakemkoliv super a hypermarketu nebo to plati jenom u tech, kde je benzinka. Spise mi jde o praktickou zkusenost kdo tam pravidelne nakuouje.
Diky.
doplněno 15.04.14 11:26:

Normalne ta sleva funguje pri nakupu nad 400 pa, so, ne a plati tyden.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

1x

Nakupte v pátek, sobotu nebo neděli v hypermarketech Albert s čerpací stanicí nad 400 Kč a získejte kupón na slevu 1 Kč/litr PHM.

albert.cz/...

doplněno 15.04.14 12:00:

Skutečně jak píše kolega podemnou, dávají nyní slevu 3,-Kč/l.

albert.cz/...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, myslím, že je to jen tam, kde je benzínka. Nebo tato sleva je jen občas, ale nevzpomínám si, že bych ten kupónek dostal v Albertu bez benzínky. Zdravím!

doplněno 15.04.14 10:51:

Vlastně mám pocit, že ani tam, kde je benzínka ten kupónek nedostanu vždy, ale jen někdy.

A to i při tom větším nákupu. Patrně je to nějak nepředvídatelné.

doplněno 15.04.14 11:53:

Myslím, že to kolega trefil správně.

wenzel
hodnocení

0x

Sleva platí jen tam, kde je čerpací stanice (ta se nemusí nacházet přímo u prodejny) - v prodejně u informací je panel s cenamí PHM, podle toho tak zjistíš, zda prodejna má či nemá ČS. Nyní při nákupu nad 700 kč sleva 3 kč/l při max. odběru 100 l PHM na jedno tankování.

hodnocení

0x

Pokud si dobre vzpominam tak jem dostal kupon na slevu v CR kde benzinku nemaj a pouzil jsem ho v Pcich.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]