Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Montáž ESP

Od: mildacl* odpovědí: 7 změna:

Zdarec, je možné dodatečně namontovat do O1 ESP? Má pouze ABS a ASR.Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gocars*
hodnocení

2x

Určitě jde, ale druhá otázka je, za kolik. Myslím že je to tak náročné jak časově, tak i cenově, že se to určitě nevyplatí :) Je tam hromada čidel, musí to spolupraovat s jednotkou, navíc to má svou jednotku...no prostě past vedle pasti :)

PS: Opicak: To co jste napsal je pěkná kravina, ESP hlavně v zimě je neskutečně užitečná věc, která záchrání hromadu řidičů od nehody či příkopy...

mildacl*
hodnocení

gocars díky.Nemyslel jsem, že bych hned závodil, spíš chci užitečnou věc pro provoz t.j. špatné cesty, zima, déšť ap.Proč jinak by se to do aut dávalo, každý není závodník. Pěkný den

no když si to myslíte, nebudu vám to vyvracet.

hodnocení

2x
mildacl*
hodnocení

dabel díky za super odkaz.

hodnocení

0x

A proboha proč?

Všechny tyto systémy jsou na prd. Jezdíte svižně nebo ještě rychleji? Už jste viděl v nějakým závodním autě tyhle kraviny? A nebo jezdíte pomalu, pak to opět nepotřebujete. Vše co se v autě dá vypnout vždycky vypínám. V životě jsem nic takovýho v autě nepotřeboval. (Jen pro informaci, mám najety necelý 3 miliony km).

nemyslím si že zrovna esp je zase tak k ničemu... i abs je dobrá věc... mě už parkrat zachranil od škarpy v zimě.. ale například význam ASR opravdu nechápu.. v zimě se s tim nedá jezdit.. v letě to je taky k ničemu.. co se týče zástavby tak nevim jestli to je zrovna rentabilni.. ale je otazka kolik do toho jsi ochotny nacpat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]