Nejste přihlášen/a.
Zdarec, je možné dodatečně namontovat do O1 ESP? Má pouze ABS a ASR.Díky.
Určitě jde, ale druhá otázka je, za kolik. Myslím že je to tak náročné jak časově, tak i cenově, že se to určitě nevyplatí Je tam hromada čidel, musí to spolupraovat s jednotkou, navíc to má svou jednotku...no prostě past vedle pasti
PS: Opicak: To co jste napsal je pěkná kravina, ESP hlavně v zimě je neskutečně užitečná věc, která záchrání hromadu řidičů od nehody či příkopy...
A proboha proč?
Všechny tyto systémy jsou na prd. Jezdíte svižně nebo ještě rychleji? Už jste viděl v nějakým závodním autě tyhle kraviny? A nebo jezdíte pomalu, pak to opět nepotřebujete. Vše co se v autě dá vypnout vždycky vypínám. V životě jsem nic takovýho v autě nepotřeboval. (Jen pro informaci, mám najety necelý 3 miliony km).
nemyslím si že zrovna esp je zase tak k ničemu... i abs je dobrá věc... mě už parkrat zachranil od škarpy v zimě.. ale například význam ASR opravdu nechápu.. v zimě se s tim nedá jezdit.. v letě to je taky k ničemu.. co se týče zástavby tak nevim jestli to je zrovna rentabilni.. ale je otazka kolik do toho jsi ochotny nacpat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.