Nejste přihlášen/a.
Zdravím potřeboval bych poradit...Mám Octávku 1.6 Glx r.v.1997 a mám problém s centrálem na klíč nejde mi totiž otevřít kufr což by měl jít při otevření dveří u řidiče a nelze otevřít ani zámkem na kufru což je docela prekérka a ještě mám problém když si chci otevřít auto u strany řidiče tak jakmile otevřu a hned jak vytáhnu klíč ze zámku tak se uzamkne celé auto musím tedy auto otevírat ze strany spolujezdce kde to zatím jde ... prosím o radu díky
k tomu zámku u řidiče kouknout na funkci samotné fabky dost často se to uvnitř vylomí a pak se klíč nevrátí sám do výchozí pozice a pak to blbne,další věc zkouknout kable v průchodce mezi dveřma,kouknout k ŘJ oken dveře řidiče zda to v konektoru neni vyhnilí a nakonec bych šel po mikrospínačích samotnýho zámku
a k těm 5tým dveřím takhle sem snima válčil já
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.