Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Silentbloky felicia

Od: mark21 odpovědí: 3 změna:

Ahoj,ještě jeden dotaz. Měnil jsem taky všechny silenty motoru,ty tři(u pumpy,reakční vzpěru a ten kulatý u převodovky jsem sehnal originál a není s tím problém).Po několika dnech jsem si uvědomil že by se měl vyměnit i ten vrchní silentblok u převodovky a originál už neměli,tak jsem vzal něco jako vika. No a tady problém je,ta guma oproti tomu původnímu je znatelně tvrdší a do karoserie jdou při určitém zatížení motoru nepříjemné vibrace a zvuky,pokud se vrátí původní tak to přestane..

Co s tím? myslíte že to ustane nebo mě nezbude nic jinýho než taky sehnat originál?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Buď bych tam vrátil původní, jestli není viditelně popraskaný, nebo sehnat originál. Když už jsou tři origo, nek*rvil bych to jedním šmejdem :)

mark21
hodnocení

Popraskaný není,spíš vytahaný a ta převodovka v tom už dost lítala.originál bych koupil,ale už jim došly. Myslíš že bude problém to vrátit,sice to nebylo nějak drahý ale i tak

gumidek*

VIKA je Čínský šmejd. Vrátil bych ho.

origo se určitě sehnat dá

doplněno 14.04.14 21:02:

amd-autodily.cz/...

ORIGINAL

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]