Nejste přihlášen/a.
Ahoj,ještě jeden dotaz. Měnil jsem taky všechny silenty motoru,ty tři(u pumpy,reakční vzpěru a ten kulatý u převodovky jsem sehnal originál a není s tím problém).Po několika dnech jsem si uvědomil že by se měl vyměnit i ten vrchní silentblok u převodovky a originál už neměli,tak jsem vzal něco jako vika. No a tady problém je,ta guma oproti tomu původnímu je znatelně tvrdší a do karoserie jdou při určitém zatížení motoru nepříjemné vibrace a zvuky,pokud se vrátí původní tak to přestane..
Co s tím? myslíte že to ustane nebo mě nezbude nic jinýho než taky sehnat originál?
Buď bych tam vrátil původní, jestli není viditelně popraskaný, nebo sehnat originál. Když už jsou tři origo, nek*rvil bych to jedním šmejdem
Popraskaný není,spíš vytahaný a ta převodovka v tom už dost lítala.originál bych koupil,ale už jim došly. Myslíš že bude problém to vrátit,sice to nebylo nějak drahý ale i tak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.