Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
na vozidle FIAT Panda po zapnutí stěraču jezdí trhavě a jen kousek, po chvíli další kousek a tak dokola v době když jsou zapnuty.
Můj tip byla vlhkost v elektronice motorku stěrače.Vím, že podobně to tak dělalo na Fiat marea.
Tento tip jsem však zavrhl po tom, co se samovolně rozjel zadní stěrač a nešel zastavit.
prosím o Váš názor a tip příčiny.
Páčka?
Díky
Právě že to začalo dělat při dešti.Před tím zádný náznak.Navíc několikrát udělá stěrač tah naprosto bez problému, plynule, takže zadřený mechanizmus nebude a divné je, že po čase cca hodině začal samovolně běžet zadní stěrač, takže to právě tipuji na páčku, ale chtěl jsem i další tipy a nezávislý nadhled.
Díky!
Poznám túto poruchu trhavého pohybu,ale u mna iba smerom nazad -dobeh. Povodne som si vymýšlal opálené kontakty,ovládacia páka ,nakoniec som nedemontoval ani volant ,ani airbak,ani kontakty pod krytom volantu a dobrú radu som našiel na Fiat foru ,kde túto "bežnú" poruchu stieračov Fiat pripisujú vazelíne ,ktorá sa dostala na dobehový kontakt .Rada je jednoduchá -prstom zotret mazadlo po demontovaní krytu ,a motora -pracné! Jednoduchšia je rada -odklopit ramienka hore a stierače spustit na pomalú rychlost na hodinu v garáži -vazelína sa teplom vytaví a problém skončíl aj u mňa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.