Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlášení vozidla v polopřevodu bez vozidla

Od: raduna13 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den chci poprosit o radu co dělat když potřebuji odhlasit vozidlo v poloprevodu které již nemám. Od auta mam ale všechny papíry i spz. Děkuji za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

0x

jestli je vozidlo v polopřevodu, tak ho můžete dohlásit a pak odhlásit. jinak nelze. Nebo si to přihlásí nový majitel na základě kupní smlouvy a plné moci

raduna13
hodnocení

Auto jiz nenitakze se neda doprihlasit

au1
hodnocení

0x

buďto si sežeňte doklad o ekologické likvidaci vozidla, nebo počkejte do 1.7.2015, k tomuto dni budou všecha vozidla v tzv. polopřevodu vyřazena z evidence (pokud polopřevod trvá 6 měsíců - zákon platí od 1.1.2015).

buss
hodnocení

0x

Je tady zákonná možnost, že motorové vozidlo zaniklo. Nechť vám to úřednictvo vysvětlí.

frantap

Zdravím.

Dneska jsem zrovna řešil polopřevod bez vozidla. Bohužel to je problém který je tady popsaný o kousek výše. Spíš mě zajímá , jestli tento zákon o zrušení vozidel v polopřepisech bude existovat od 1,1, 2015? Je to jisté , nebo jste to někde jen slyšeli? Na dopravce mi dnes jen řekl že školení mají až říjnu ,takže nic o tom ještě neslyšeli.Byl bych šťastný člověk. Už pěknou dobu kvůli tomu nespím a koumám ,jak to vyřešit legálně nebo nel... Myslím ,že by stačilo zaplatit nějakou pokutu za neekologickou likvidaci , pak bych dostal doklad o zaplacení, s tím bych šel na dopravku a vyřadili mě z evidence. Tečka, šmytec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]