Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zbaveni se papiru at vuz zustane

Od: rohlik* odpovědí: 12 změna:

Dobry den sehnal jsme si vuz s papiry a chceme s kamosem prestavet na zavodni BUGGY tak bych se chtel zeptat jak se zbavit papiru od toho vozu at mi ten vuz zustane

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tak to prestavte a papiry si nechte. Pak si nechate zapsat zmenu do TP a kdyz splnite vsechny predpisy a projdete technickou, tak s tim budete moct i na silnici.

Pokud se papiru skutecne chcete zbavit, jdete to odhlasit (predpokladam, ze je to na vas prihlasene) a reknete, ze si z vozu stavite zahradni trakturek, kurnik nebo treba tu buggy pro jezdeni po zahrade - to by melo byt celkem jedno. Zkratka ze zanikl ucel vyuziti pro provoz na pozemnich komunikacich.

rohlik*
hodnocení

no ale k tomu obych vozidlo odhlasil potrebuju papir o ekologicke likvidaci vozidla ne :)

celp*

Nepotřebujete.Axus vám to teď říká.Zanikl účel využití.

rohlíku, kolegové mají pravdu. použijte zákon 56/2001 §13 ods.1a.

na evidenci vozidel Vám dají formulář na vyřazení vozidla z evidence. Pokud jste napsán jako vlastník, nebude problém, jinak musíte mít plnou moc (klidně si jí napíšete sám)

Jaký další problém?

rohlik*

no ja vim ze kolega se tedka zbavoval take papiru u vozu a musel napsat cestn prohlaseni a takove veci a cekat jestli mu to schvali

tak mě zkuste kontaktovat on line, a já Vám přepošlu potřebné dokumenty

ICQ 55180641, skype: milancukrar.

že kolega něco musel, není vždy to nejlepší. Jsou i tací, co došli na úřad, vyplnili papír a za pět minut odešli s odhlášeným vozidlem. A zdarma!

rohlik*

dobry pridal jsme si vas na icq tak jestli byste mii to mohl poslat ty podklady

Vážený pane, vy si mě přídáte a já Vás mám kontaktovat? To snad nemyslíte vážně. Jak asi, když nemám na Vás kontakt. Zkuste to vy, když mě máte v kontaktu.

Půjdeto?

rohlik*

dobry den me icq cislo je 226580997 tak si men skuste pridat dekuji za pomoc

rohlik*

no ale pochybuju ze kdyz z vozu vytahnu motor a vsechno dam to na vytvorenou konstrukci ze to projde technickou :D to uz radsi pak koupit za 50 000 buggy aji s papirama :)

Pochybovat muzes. Pochybujes ale spatne.

Neni to nic zvlastniho. Takovych prestavenych vozu se vyskytuje habadej. Vetsinou se jedna pouze o individualni prestavby, ale jeden krasny priklad hromadne prestavby karoserie je napriklad Kaipan 14.

Kdyz splnis vsechny predpisy, nemas problem.

Ale samozrejme si s tim autem delej co chces. Tohle byl jen takovy navrh.

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

papíry stačí hodit do popelnice, nebo je zapálit...je to jen obyčejná veřejná listina...zbavit se papírů je to nejmenší...vzhledem k tomu, že se za vystavení duplikátu "papírů" se v ČR vybírá správní polatek jen 100,- Kč, vystavují s eu nás duplikáty jako na běžícím pásu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]