Nejste přihlášen/a.
Dobry den sehnal jsme si vuz s papiry a chceme s kamosem prestavet na zavodni BUGGY tak bych se chtel zeptat jak se zbavit papiru od toho vozu at mi ten vuz zustane
Tak to prestavte a papiry si nechte. Pak si nechate zapsat zmenu do TP a kdyz splnite vsechny predpisy a projdete technickou, tak s tim budete moct i na silnici.
Pokud se papiru skutecne chcete zbavit, jdete to odhlasit (predpokladam, ze je to na vas prihlasene) a reknete, ze si z vozu stavite zahradni trakturek, kurnik nebo treba tu buggy pro jezdeni po zahrade - to by melo byt celkem jedno. Zkratka ze zanikl ucel vyuziti pro provoz na pozemnich komunikacich.
rohlíku, kolegové mají pravdu. použijte zákon 56/2001 §13 ods.1a.
na evidenci vozidel Vám dají formulář na vyřazení vozidla z evidence. Pokud jste napsán jako vlastník, nebude problém, jinak musíte mít plnou moc (klidně si jí napíšete sám)
Jaký další problém?
no ja vim ze kolega se tedka zbavoval take papiru u vozu a musel napsat cestn prohlaseni a takove veci a cekat jestli mu to schvali
tak mě zkuste kontaktovat on line, a já Vám přepošlu potřebné dokumenty
ICQ 55180641, skype: milancukrar.
že kolega něco musel, není vždy to nejlepší. Jsou i tací, co došli na úřad, vyplnili papír a za pět minut odešli s odhlášeným vozidlem. A zdarma!
Vážený pane, vy si mě přídáte a já Vás mám kontaktovat? To snad nemyslíte vážně. Jak asi, když nemám na Vás kontakt. Zkuste to vy, když mě máte v kontaktu.
Půjdeto?
no ale pochybuju ze kdyz z vozu vytahnu motor a vsechno dam to na vytvorenou konstrukci ze to projde technickou :D to uz radsi pak koupit za 50 000 buggy aji s papirama
Pochybovat muzes. Pochybujes ale spatne.
Neni to nic zvlastniho. Takovych prestavenych vozu se vyskytuje habadej. Vetsinou se jedna pouze o individualni prestavby, ale jeden krasny priklad hromadne prestavby karoserie je napriklad Kaipan 14.
Kdyz splnis vsechny predpisy, nemas problem.
Ale samozrejme si s tim autem delej co chces. Tohle byl jen takovy navrh.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.