Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,asi před 2 roky na mě bylo převedeno vozidlo a chybou pojišťovacího poradce,který mi tvrdil že víkend nemusí být pojištěný mi vzniklo 2 dny nepojištění vozidla (povinného ručeni).Nic mi k zaplaceni do GF z ČKP nepřišlo.Kolik po mě můžou chtít za ty 2 dny?A pokud mi to třeba příjde za 4 roky nemohou chtít nějáké úroky?Děkuji
Poslal bych ČKP prokazatelně poplatek do GF a k tomu informaci od koho a za co to je. Sice se budou cukat že to nejde, ale pokud vám platbu vrátí nebo v budoucnu budou vymáhat, tak vy budete mít doklad že jste zaplatila a za co to bylo.
Kolik to je - záleží jaké vozidlo..
Pokud se ozvou sami, tak přidají poplatek za obeslání/ vymáhání, když z nějakého důvodu nebudete reagovat, tak předají vymáhací společnosti a náklady se zvýší o zisk lichváře, exekutora atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.