Nejste přihlášen/a.
Ahoj nevíte jestli by nějak šlo udělat měření aktuální spotřeby do první felicie 1.3 monomotronic. Díky
Firma je přece APRI! Na co je google ty lenochode
na wrp rock felicia (zadej do google) je dole 2x PDF soubor s návodem na tu TC-6tku.
Občas se palubáky prodávají koplet i s čidly. Palubáky jsou pro všechny verze stejné a nstavením se určují pro jaký motor jsou užity.
ty čidla už nejsou k sehnání, ta firma je nevyrábí aní neprodává a ty staré čidla ukazují špatně, takže hledám nějakou alternativu
Sežeň klasický paubák apri a k němu dva borci vyrábějí kolem 500 korun tohle čidlo spotřeby které je daleko odolnější než to originální,sám je mám a můžu doporučit
Ahoj, tak sem koukal na ten odkaz.ale oni tam prodávají čidla jen na Mpi já mam motor s jedním vstřikovačem Spi, neboli Monomotronic, ale napsal jsem jim.
dobrý den.Prodával se a i montoval na zakázku origo. palubní počítač který měl mýsto v levo nad zapínáním světel.Tuším že stával cca 6000kč.Vyráběl se va dvouch provedeních netuším jaký se hodí pro Vás, ale ukazoval dosti přesně- okamžitou průměrnou dojezd teplotu venku včetně akus. houkačky při námraze a hodiny které se nastavyli a fungovali jako alarm při unavě každou 2 hodinu zahoukali a ukázali že si máte dát pauzu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.