Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zadní pružiny škoda felicia

Od: rober odpovědí: 3 změna:

Poradte prosím jak mám zvýšit zadek u felicie?Jaké mám koupit pružiny?Mám kombíka ale v zadu mám plyn bombu a pět lidí.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kjanik112*
hodnocení

0x

Nevím konkrétně, jak je to u Vašeho auta. U starších typů se to řešilo tak, že se od pružinu dala kruhová podložka síly např. 20 mm, tím byla pak pružina více stlačená, byla "tvrdší" a zadek auta se zvedl. Zeptejte se v servisu, případně pak nějakého mechanika -garážisty. Češi jsou národem kutilů...

mark21
hodnocení

0x

Já bych spíš potřeboval poradit jak dát zadek u krátké felicie dolu,předek je akorát ale zadek trčí nahoru že to vypadá zvláštně

K dotazu,co skusit nové pružiny?...ty starý už můžou být vytahaný

hodnocení

0x

Nevím, jestli to půjde zrealizovat u felicie, ale viděl jsem rychlé a levné řešení u staršího pick-upu. Majitel nacpal do pružin tenisové míčky. Auto bez zátěžě bylo stejně vysoko, ale při zatížení si sedlo o poznání méně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]