Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik brzdové kapaliny - R1

Od: joe* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,
nemáte někdo tušení, kolik se vejde brzdové kapaliny do Yamahy R1? V manuálu jen píší DOT4, ale množství neuvádí.

Bude mi stačit 0,5L na přední i zadní brzdu? Vůbec nemám ponětí, co se tam vejde.

díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

virus*
hodnocení

2x

Vejde se tam přesně tolik jak je velká nádobka na kapalinu.Až bude po odvzdušnění plná,tak už dál nic nelej..na zemi Ti nebude k ničemu . :)

doplněno 09.04.14 11:32:

Jinak 1/2 l by mělo bohatě stačit.

erikch*
hodnocení

2x
Kdysi dávno jsem mel ctyrstovku FZR a co si tak vybavují při výměně brzdovky jsem spotřeboval asi tři decy...brzd.okruh bude porad stejné dlouhý a systém stejný takže půl litru je az dost...

hodnocení

0x

Nevím jak moto,ale v minulosti na seatu ibiza 1,7d jsem měnil,koupil jsem beze znalosti množství hned litr a víc jak polovina zůstala (naštěstí jsou,či byla to dvě půllitrová balení!) stačilo asi 4dl! takže moto bych řekl ještě méně!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]