Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Jaké bych mněl zvolit první auto?
Je mi 17 dělám si řidičák a nevím jaké bych si mněl koupit jako první...:/
Můžete mi poradit? ...
Já jsem měl a ještě mám první auto Toyotu Yaris 99. Dodnes jezdí, žere od 3,8 do 6 l benzínu, záleží na stylu jízdy a taky kolik lidí se veze. Když jsem jezdli sám v létě, nebyl problém jezdit za 4,3. Údržba žádná. Pouze benzín a olej. Jednou kdysi dávno se zpravovala brzda na zadním kole...to je asi věchno na co si vzpomínám. Je to 999 ccm - levná pojistka. Uvnitř je větší než zvenku, 5 lidí se tam taky vleze, jednou jsem v něm převezl i kolo. Rezavý je minimálně a co jsem se díval tak se dá koupit od 20k, hlavně kontrolovat stav než kolik má najeto. Nevýhody jsou asi, že je to ošklivé auto a při jízdě nad 100km/hod je spotřeba dvojnásobná a hodně velký hluk - takže pokud chceš jezdit často dálnice, tak ne. Ale po městě a okolí na naučení a co nejmenší náklady do začátku ideální.
Já měl první auto ladu .. pak jsem prostřídal různá auta a zjistil že jsou o ničem a zase jsem se vrátil k ladě ,je to jednoduché díly za hubičku a hlavně to jede a je to kus auta.
První auto má bejt to nebezpečnější, které si jako motorista pořizuješ.
Kup fábii má robusní karoserii, tady ti radí třeba felicii až to někam nedejbože nakouříš, tak, v tom lepším případě přijdeš o nohy,pak budeš celej život litovat že si nedal o 20 tisíc víc.ceny fábii začínají od 35000kč .
doplněno 09.04.14 15:55:První auto má bejt to nejbezpečnější, které si jako motorista pořizuješ
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.