Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
na moji felicii mám na pár místech ohnutou takovou tu hranu u prahu, do které se zasouvá zvedák. Samotné prahy zhnile nejsou. Pouze ty hrany jsou ohnuté. Když si koupím plastové prahy nahrazuje to i tyto hrany nějak? Děkuji.
nenahrazují, je to jen ochrana prahů z vrchní a boční strany proti oděru (podle tvaru a provedení plastového krytu)
Zkusit tu hranu opatrně vyklepat zpátky..já jsem ji měl taky ohlou,kladívkem opatrně jsem ji vrátil zpátky,trochu to postrašil lakem a vypadá to zase jako nový
Plastové prahy sice chrání před kamením,ale na druhou stranu se pod nimi drží vlhkost a pokud to opravdu velmi důkladně neošetříš velice rychle to pod tím zhnije
Používáš přední zástěrky?...doporučuji,auto se ti nebude z boku tolik špinit a hodně kamení od kola to taky zastaví
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.