Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny ![]()
Mám starší Fiestu, rv. 2001 s originálním rádiem, kterému teď už nefunguje hlasitost. O opravě neuvažuji, jelikož je ještě na kazety :D Nevím dle čeho se orientovat při výběru nového radia, které bude pasovat a sedět. V popisech jednotlivých rádií na eshopech apod. se taky nic nedozvím. Chci se zeptat, jestli můžu spolehlivě zjistit, zda mi vybrané rádio bude pasovat. V autě je na něm taková "maska", takže dle rozměrů rádia to moc nejde. V servisu mi jako nejlepší variantu vybrali rádio za téměř 2.000Kč+něco za montáž, což v konkurenci rádií na eshopech do 1.000Kč není moc výhodné, nicméně pohodlné.
Předem děkuji ![]()
0x
No vypadá to čtveratě, ale to může dělat jenom ta maska, krytka, rámeček nebo jak to nazvat
Takže půjde použít jakékoli, jenom upevnit?
doplněno 09.04.14 14:25: Jestli ti ale na původním rádiu vadí jen to že neumí MP3 a ten zvuk je levně opravitelný, tak si k němu kup za stovku až dvě Fm Tranrmiter a máš to vyřešený. Za 150 bude mít i BT takže si přes to v pohodě můžeš pustit muziku z mobilu a nejspíš to bude chodit i jako handsfree Jestli se ti podaří nastavit mobil aby při zapnutým BT bral pro hovor zvuk mikrofon v mobilu.
doplněno 09.04.14 14:27: TRANSMITER chybička se vloudila
0x
originální rádio má velikost 1,5 DIN. takže kup jakékoliv rádio 1 DIN a k tomu redukci, která zakryje hluchý prostor a obsahuje i držák.
doplněno 09.04.14 15:45:ještě bude potřeba pro připojení ISO redukce ford : ahifi.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.