Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny
Mám starší Fiestu, rv. 2001 s originálním rádiem, kterému teď už nefunguje hlasitost. O opravě neuvažuji, jelikož je ještě na kazety :D Nevím dle čeho se orientovat při výběru nového radia, které bude pasovat a sedět. V popisech jednotlivých rádií na eshopech apod. se taky nic nedozvím. Chci se zeptat, jestli můžu spolehlivě zjistit, zda mi vybrané rádio bude pasovat. V autě je na něm taková "maska", takže dle rozměrů rádia to moc nejde. V servisu mi jako nejlepší variantu vybrali rádio za téměř 2.000Kč+něco za montáž, což v konkurenci rádií na eshopech do 1.000Kč není moc výhodné, nicméně pohodlné.
Předem děkuji
No vypadá to čtveratě, ale to může dělat jenom ta maska, krytka, rámeček nebo jak to nazvat Takže půjde použít jakékoli, jenom upevnit?
originální rádio má velikost 1,5 DIN. takže kup jakékoliv rádio 1 DIN a k tomu redukci, která zakryje hluchý prostor a obsahuje i držák.
doplněno 09.04.14 15:45:ještě bude potřeba pro připojení ISO redukce ford : ahifi.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.