Nejste přihlášen/a.
ahoj potrebuju poradit kde a jaky koupit vozik. 20 let sme meli malej vozicek delajen na zakazku,ale ten uz je docela doniceny,tak chci koupit novy velky. ten malej ma nosnost 340 kg a uvezl 850kg,takze otazka zni kdyz ma vozim uzitnou nosnost zhruba 600 kg uveze i tunu? nebo to dneska suli tak,ze to rupne?
nebudme tam tahat pravidlene pisek a sterk,ale nekdy se mozna stane a nechci at se to rozleti. jinak se tma bdue vozit max metr dreva coz je tech 600 kg a nejaky lehky veci.
doporucite vyrobce? nic extra nechcem a proto co nejlevnejsi. amem slevu 8 % v obi tak bych to mozna vzal aj tam,protoze kdo to bude platit nekde z Prahy do Zlina zejo
Stím velkým přetěžováním bych byl opatrný...
Půjčil jsem vozík známým na převezení "pár drobností" a toto se mi vrátilo
Netuším kolik tam kdo naložil, ale podle toho jak je zničenej i zevnitř, tak tipuju že byl celej nacpanej nějakou sutí.
Koupil jsem vozík v Hornbachu v akci a jsem s ním spokojený. Má hmotnost 150 kg a celková přípustná hmotnost je 750 kg, takže skutečně uveze těch 600 kg. Víc bych ale na něj nedoporučoval nakládat, protože nikdy se neví, co se může na silnici stát a pak by přetížený vozík byl vážným deliktem (a drahým !). Nyní k němu přikupuji kolečko na oj , které s držákem přijde na 550 Kč.
zdravím kdysi jsem scháněl přívěsný vozík také jsem moc nepřemýšlel co kdy na něm budu vozit ale po marném schánění jsem sehnal vozík od firmy maro-kralovice.cz/... .dnes jsem plně spokojen koupil jsem ještě s dřevěnýma bočnicema i podlahou asi 105x 205 dnes po x letech vím že už bych menší nechtěl protože nikdy nevíte co bude třeba odvézt já např písek mne tam daly 1.250kg a odvezl jsem bez problémů vozím cokoliv hlavně ty 2m délky jsou ideál a ta cena bude asi všude stejná i když má Obi nabídky ale moc tomu nevěřím .Dnes už to vyrábí kde kdo
Vozíky se prodávají pořád kvalitní, pouze lidé nedokážou pochopit, že za deset tisíc se prostě pořídit nedá. Hobbymarkety chtějí nízkou cenu a vysokou provizi a výrobce je proto nucen snížit náklady za každou cenu.
Vozík má delší životnost než auto a Kralovice nejsou tak daleko
Máme Pongratz LPA 206U-B z Obi a jsme s ním spokojení. Vezli jsme na něm i 1,5 t kamínků a ještě by uvezl více, možná i 2 t. Rozhodně ale doporučuju vozík s třetím opěrným kolem a min. 13ky hlavní kola. My máme pneumatiky 155/70R13. Uvaživali jsme i nad Agadosem ale zvolili jsme na konec Pongratz, protože Agados nemá na velké ploše pod deskou ocelovou výztuhu (travezru). Obávali jsme se, že by se deska mohla i prolomit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.