Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tempomat Octavia I

Od: martinjuricek odpovědí: 5 změna:

Zdravím, uvažuji, že bych si dal do Octavie tempomat. Jedná se o 99 ročník, 1,6i 74kW. Nikde jsem ale nenašel že by motor měl EPC, které je nutné pro montáž tempomatu. Máte někdo zkušenost, kde tohle najít nebo zjistit? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

dodělat to de je to kapku složitější než u těch novějších typů neb ta 74kw nemá elektronický plyn ale mám dojem že sem tu sadu na netu někde viděl zkus pohledat

jinak já tempomat mám a upřímně kdyby tam nebyl tak by mi to nevadilo

erikch*
hodnocení

0x
Jedna šestka motor už i tak ma s autem hmotnosti Octavie co dělat(nevím zda se vůbec tempomat k 1.6 motoru dával...) a natož pak tahle stoupání s tempomatem...No ale bez ohledu na to,dodelavat tempomat když není z výroby je nesmírná a nákladná pakarna...pokud jej chcete,řešil bych jiné auto s tempomatem(a fakt usetrite) jinak utopie...
1.6 jede celkem dobre s ochcavkou, pokud nejste pirat silnic. 50,70,90,130 uplne bez problemu. A tempomat se zacal davat az na auta s elektro pedalem. Musel bys to predelat z 1.6tky 75kw RJ motoru, klapky, elektro pedal. Necekam, ze by se to oplatilo.
martinjuricek
hodnocení

Díky. to jsem chtěl slyšet :)

jo nejjednodušší je to s elektropedálem ale pokud vím tak jde udělat tempomat i na lanko

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]