Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co bude rychlejší 1.8T od VW nebo 320d od BMW

Od: entropic odpovědí: 11 změna:

zdravím který z těchto motorů bude rychlejší? 1.8T 110kW v Passatu nebo 320d 110kW v e46?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmhad*
hodnocení

1x

Nač 100,když smíš jen 90 a k tomu mi stačí Fáčko

k2

Zni "odpoved" uzivatele, ktery je v teto rubrice uznavany...

No a nema pravdu?
k2

Na takovou otazku nelze odpovedet jinak, nez ze pravdu ma, ale:

To neni o pravde, ale o nesmyslnosti argumentu. Obecne nemam rad argument "na co takovydle rychly auto, vzdyt 90 jede i favorit", to je pak jak diskuze na novinky.cz. Uznejte, ze takto argumentovat v kazde druhe diskuzi, tak se to tu muze rovnou zavrit.

Vzdyt takoveto "provolani" je na stejne urovni, jako hned 1. odpoved na otazku.

P.S.: Predpokladam, ze sam jezdite v aute, ktere jede (je schopno jet) vic nez 90km/h i presto, ze:

Nač 100,když smíš jen 90 a k tomu mi stačí Fáčko

no neprozival bych to tak , takzdy ma sve argumenty :) ano jezdim take v rychlejsim aute a i ten favorit umi jet rychleji :)

entropic
hodnocení

proč Fáčko když můýeš jezdit vlakem a bude to daleko bezpečnější? To jsou odpovědi..

raadek*
Oba motory zrychlují dobře. Spíš záleží v jakém jsou stavu. Můžu srovnat benzínový dvaapůl litrový šestiválec u BMW a 1.8 turbo. BMW je lepší, ale ta aktuální spotřeba 40 litrů při zrychlení. Osobně bych bral toho diesela, ale rozhodl bych se podle konkrétního stavu obou aut.
takjan*

320d je slabota. Benzín mu ujede, jistě. Ale ne moc. Projeví se to až nad cca 100km/h, kdy začne vyhrávat výkon..

au1
hodnocení

0x

ani jeden není dost rychlej na to, aby ujel smrti :)

hodnocení

0x

Našel jsem BMW max. rychlost 216 km/h, WW Passat max. rychlost přes 220 km/h

entropic
hodnocení

Dobrá připomínka zapomněl jsem napsat, že mi nejde o maximální rychlost, ale spíše o z 0-100 v praxi samozřejmě diesel o +-100 Nm větší krouťák, ale zase je to benzín a nafta oboje přeplňované.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]