Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupili jsme dne 18.11.2013 ojetý vůz Škoda octavia combi 1,6 TDI r.v.2010 najeto 189 000km, koupeno v bazaru, dovezeno z D. Dne 25.3.2014 (najeto 196 000km) jsme si chtěli pustit klimatizaci a vůbec nechladila. Nejdřív jsme si dali doplnit medium do systému (bylo tam dost) a pořad nic. Dne 3.4.2014 jsme zajeli do autorizovaného servisu Škoda a tam nám řekli že je špatný kompresor klimatizace. Nový kompresor 10 312,-Kč + cca 2000,-Kč práce. S potvrzením servisu jsme 4.4.2014 navštívili autobazar, a tam nám řekli že to pozjištuje a dá nám vědět. Ten den odpoledne volal a říkal že kompresor sežene za 7 500,-Kč ale musíme ho zaplatit a práce bude zdarma. Na to jsem nepřistoupil a že to chci v rámci záruky zdarma celý. Pán mi řekl že se musí zeptat majitele bazaru a že se další týden ozve. Chtěl bych se zeptat jak mám postupovat v případe že reklamaci neuzná a jaké mám práva. Moc děkuji za odpověď a radu.
Není důležité jestli o tom prodejce věděl či ne. Je pouze důležité, jestli vada byla v den prodeje a prodejce na ní neupozornil a není to vada běžná opotřebením.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.