Nejste přihlášen/a.
ceka me prvni stk u felicie 1.3 . rad bych se zeptal zda se jde nejak pripravit predem nebo aspon na co si dat pozor nebo co byva nejcastejsi zavada u prohlidky?
Na technickou jdu s feldou už po třetí.Nedělám s tím žádné šráky,jen ji nechám umýt.Pokud mi nějakou těžší závadu najdou,teprve pak ji odstraňuji.Někdo do oprav vrazí peníze a oni najdou blbinu,třeba automatické seřízení světel.
JABRAKA
Kontrolují se hlavně brzdy, vůle na přední nápravě, sbíhavost, funkce bezp. pásů a světla. Bohužel je to stále stejná komedie jako před lety.
tak predni naprava byla delana v lete i s geometrii. a zajimalo by me jak je to se svetlama? seridijou mi je nebo me vyrazi? nekdo rika ze to svetla upravi na miste ze to smi delat a nekdo zas ze vyrazijou a za mesic znova
Vždy jezdím na emise a technickou z oleje! A ze zkušenosti vím,že i když dostanu známku jen na 30 dní,tak nebudu platit zbytečně víc než je nutno! Nechtíc jsem zaslechl rozhovor dvou asi známých (mechanik a mistr?)kdy dostal 5000kč na přípravu a provedení E+STK .s tím at jede ihned na technickou a když projde tak si zbytek rozdělí!Dokonce se mi stalo,poté co jsem po cca 600km cestě šel na technickou s tím že při té cestě jsem udělal 3 výměny oleje v motoru + převodovce (auto mělo jednu náplň pro motor i převodovku!) a agregát byl celý od oleje.Technik mi jetšě poradil jak zjistit místo úniku (což jsem všem věděl ale udělal trochu blba že nevím jak najít závadu-teklo gufero poloosy)-prošel jsem!
Seřízení světel je jediná závada co se na STK provádí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.