Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Technicka kontrola u felicie

Od: jkb odpovědí: 10 změna:

ceka me prvni stk u felicie 1.3 . rad bych se zeptal zda se jde nejak pripravit predem nebo aspon na co si dat pozor nebo co byva nejcastejsi zavada u prohlidky?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Na technickou jdu s feldou už po třetí.Nedělám s tím žádné šráky,jen ji nechám umýt.Pokud mi nějakou těžší závadu najdou,teprve pak ji odstraňuji.Někdo do oprav vrazí peníze a oni najdou blbinu,třeba automatické seřízení světel.

JABRAKA

jkb
hodnocení

Steho mam obavu ze bude neco s ruznyma ucinostma brzd nebo silentblokama

Kontrolují se hlavně brzdy, vůle na přední nápravě, sbíhavost, funkce bezp. pásů a světla. Bohužel je to stále stejná komedie jako před lety.

kubik*
hodnocení

tak predni naprava byla delana v lete i s geometrii. a zajimalo by me jak je to se svetlama? seridijou mi je nebo me vyrazi? nekdo rika ze to svetla upravi na miste ze to smi delat a nekdo zas ze vyrazijou a za mesic znova

světla ti musí svítit zeřídí ti to tam jestli máš předek dělaný tak odvvzdušnit zadní brzdy a zbytek když tak až posléze :)

hodnocení

1x
Nestahuj kalhoty, když je brod ještě daleko. Až někdy pojedeš kolem, zastav se tam, nech to udělat a uvidíš. Když neprojdeš, necháš opravit jen to, co je špatně.
Když to necháš udělat předem v servisu, asi zaplatíš zbytečně nějaký koruny navíc. Proč?

k2
hodnocení

0x

U takto stareho auta muze byt problem prakticky kdekoliv. Pokud se v autech nijak zvlast nevyznate a nebudete ho pripravovat sam, tak bych to dovezl do nejakeho slusneho servisu at STK zaridi oni...

mark21
hodnocení

0x

Já bych s tím nedělal tyjátr,prostě tam zajeď,když ti něco najdou tak to necháš opravit a hotovo,ta opakovaná prohlídka nestojí moc...pokud to dáš do servsu předem,lehce ti tam můžou naúčtovat i věci co nejsou potřeba,zvlášť pokud se v autech nevyznáš

mark21
hodnocení

0x

Ještě poznamenám že za dobu co feldu mám jsem udělal už dvě STK,vždycky na poprvé(o auto se starám)

hodnocení

0x

Vždy jezdím na emise a technickou z oleje! A ze zkušenosti vím,že i když dostanu známku jen na 30 dní,tak nebudu platit zbytečně víc než je nutno! Nechtíc jsem zaslechl rozhovor dvou asi známých (mechanik a mistr?)kdy dostal 5000kč na přípravu a provedení E+STK .s tím at jede ihned na technickou a když projde tak si zbytek rozdělí!Dokonce se mi stalo,poté co jsem po cca 600km cestě šel na technickou s tím že při té cestě jsem udělal 3 výměny oleje v motoru + převodovce (auto mělo jednu náplň pro motor i převodovku!) a agregát byl celý od oleje.Technik mi jetšě poradil jak zjistit místo úniku (což jsem všem věděl ale udělal trochu blba že nevím jak najít závadu-teklo gufero poloosy)-prošel jsem!

Seřízení světel je jediná závada co se na STK provádí!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]