Nejste přihlášen/a.
Ahoj,měl bych docela naléhavou otázku,dneska jsem jel a felda 1,3 MPi 99 z ničeho nic za jízdy zhasla a už jsem s tím nic neudělal. Otáčkoměr spadl na nulu a auto prostě zastavilo. Startér normálně silně točí ale motor prostě nechytne,ani nemá snahu.
Nevíte někdo čím by to mohlo být?, Prošel jsem všechny kabely,čerpadlo vrčí,žádná kontrolka nesvítí...svíčky se zdají cítit benzínem
Díky moc
Nevím jak je to u Felicie, u Favorita je elektronické zapalování - taková nízká plechová krabička, občas původcem právě takovéto poruchy. Podle popisu v knížce se to dá vyzkoušet jestli to hází jiskru. Když ne, je to prý závada této krabičky. Bezpečnost práce: kabel držet za izolovanou část v kleštičkách s izolačními rukojeťmi a ještě v suchých kožených rukavicích.
Počkejte si na rady zkušenějších rádců, než jsem já.
Co jsem se setkal s SPi Bosch a MPi Simos 2P Siemens, tak Hall u zastaveného motoru vždy hlásí chybu - nedostává signál a je v seznamu závad jako kdyby byl špatný.
Neukazuje to jen u rozběhnutého motoru na volnoběhu a při jízdě.
doplněno 03.04.14 07:51: : Tak to se omlouvám za klamavou informaci. Na jedné Feldě to měl kolega asi jako sporadickou chybu, takže jsem to bral jako normální (podobně jakou SPi). Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.