Nejste přihlášen/a.
Dostanu 25 otázek různé náročnosti a pokud mám dobře více jak 85% uspěl jsem - pokud méně , neuspěl jsem. Já jsem bohužel o jeden bod neuspěl. Čeká mě tedy opravná zkouška které je stejná? nebo je složitější, přísnější? jak to je? Opět jiných 25 otázek které se hodnotí stejně jako ty před tím? Praktickou zkoušku z řízení jsem udělal bez problému a teď mám strach že nedám tu teoretickou .
Nejdůležitější jsou křižovatky, za ty je nejvíc bodů, chce to se perfektně naučit křižovatky a značky, to je to nejjednodušší, potom se učit to ostatní co dělá problémy, vždy když jsem si nevěděl rady, vždy jsem si to představil jak by to vypadalo v reálu a na ten obraz jsem si pak v hlavě u zkoušky vzpoměl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.