Nejste přihlášen/a.
Zdravím kolegové,
sšiml jsem si, že mi nefunguje centrál, prakticky nic na předních dveřích u řidiče. Při zkoumání, co by to mohlo být jsem si všiml, že mám pár zlomených drátů ve dvěřích, tedy mezi dveřma a palubkou v tý gumový přechodce. Poradíme mi, jak to co nejlépe opravit? Mám strach, že bych tam dal nějaké kabelové spojky a po nějaké době by se zase rozdělili. A tahat znova kabel se mi taky nechce, páč ani nevím odkud kam. Nebo je lepší použít nějakou svorkovnici? Díky za nápady, jak z toho vybruslit Díky
já nastavuju kusem drátu přerušený kabel pájením a dávám do smrštovací bužírky
pokud je jich přerušenejch povícero spojujeme tak aby souhlasila barva drátu
doplněno 31.03.14 12:13:tak si ten spoj posuneš do míst kde ti vadit nebude a izolačkou přichytíš ke svazku proto to nastavuju kusem drátu
Nejlepší je natáhnout nový kabel což nechcete slyšet. Další radou je pak spájet přerušené kabely
Podle mého by ve Vašem případě bylo ideální navštívit autoelektrikáře aby se Vám na to podíval, řekl co a jak. Třeba to ani není ono a Vy jen zbytečně uděláte práci o které nic nevíte. Stejně tak si to od něj nebo od jiného autoelektrikáře nechte odborně opravit, jestli nechcete, aby Vám auto vyhořelo, kort když sám říkáte, že vůbec nevíte co a kam. Hodně štěstí.
No nechci se v tom šťárat a hledat, kam ten přerušený kabel vede( ve dveřích vím, druhý konec netuším). Navíc když je kabel přerušený (tedy na 2 části) poznám i bez nějakého odborníka Jen bych chtěl vědět, jestli náhodou neexistuje lepší řešení než tahat znova kabely.
ta průchodka ve dveřích je jen určitou viditelnou částí,ale-kabeláž vede pod plasty a palubkou po sloupku(kde jsou konektory) a na druhé straně podobně ke konektorům ŘJ(centrál,okna,zrcátka atd.)...když sundáte tapec dveří a odplastujete po palubkou plyst.kryty A sloupku,uvidíte celou předmětnou kabeláž(ve své kráse...)...nechá se to řešit protažením nových částí kabelů(jde o tu průchodku dveře-sloupek,kde to fakt dostává počudit) a napojením na stávající podle jednotlivé barvy drátů přes mechanické elektrospojky-takový nacvakávačky)...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.