Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Dnes jsem zjistil - naštěstí u otevřeného auta, že se mi protáčí klíček v zámku u dveří ( 5 dveří u auta ) řidiče Opel Corsa D. Jiný zámek u dveří auta není. Slyšel jsem, že může být snad prasklé nějaké pérko a zámek se " chová " jako by jej chtěl někdo otevřít neoprávněně. Má s tím někdo prosím zkušenosti? A co s tím? Nerad bych nechal zbytečně vyměnit v servise celý zámek. Děkuji.
Nevím jak corsa či resp.Opel.Nějak podobně se chová služební fileta a totéž mi udělal vloni xantia-nejprve zlobila strana řidiče ,poté i druhá.po vyjmutí vložky a její část.rozborce stačilo přihnout trošku dvě packy na konci.chvíli šel dobře ale pro jistotu jsem měnil vložky zámků s klíči! Měl jsem výhodu i nevýhodu-dálkou to šlo,ale dálka mi nešla spárovat (klíč + čidlo)
Tak jsem to vyřešil. Z boku dveří pod krytkou jsem šroubovákem povolil šroubek a celou vložku jsem vysunul ze dveří - vedle kliky.
Zjistil jsem, že vložka je ulomená a v servise mi řekli, že se musí objednat nová vložka a tím pádem budu mít dva klíčky k autu. Jeden - nový ke dveřím - druhý mi zůstane k motoru. Za vložkou je vše v pohodě. Opatrujte se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.