Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Radar z R10 před PHA u Černého Mostu?

Od: kawasakin odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.

Prosím Vás, kdo jezdíte po mladoboleslavské R10 směr na Prahu?

Těsně před Prahou, když jedu ze směru z MB, jak končí ,,dálnice" za čerpačkou Lukoil se silnice rozpojuje - doprava lze sjet na Černý Most či dále na Pražský okruh a rovně stále po dvouproudové silnici po Vysočanské radiále ( obchvatu ), který mě vyvede mezi Kbely a Prosek.

Za tímto sjezdem na Černý most či Pražský okruh směrem rovně po zmíněné Vysočanské radiále je asi po 0,5 km radar a to jak ve směru do Prahy, tak ven z Prahy ( na MB ).

Nevíte, co tento radar měří?

Rychlost, počet aut,...?

Kde by to šlo dohledat?

Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A není to jedno? Když jezdím, jak mám, radary mě nezajímají.

nickys

Jezdíte jak máte? Vždy respektujete i nesmyslné značení, omezení? Necháte se buzerovat? Jste přesvědčen o správnosti veškerého alibistického omezení? Jste ovce?

A motorkáře taky nemáte rád, nikdy byste jim neuhnul, ať jezdí jak mají, že.

Jednou stejně přehlédnete, zapomenete a zaplatíte.

kawasakin
hodnocení

To je teda rada a pomoc na moji otázku.

Ano, je zde omezení na 100 km/hod a já jsem bohužel značku přehlédl - stále je to dvouproudovka a jeví se jako dálnice a pod radarem jsem jel cca 115km/hod a až druhý den jsem si všiml, že je tam ponížená rychlost.

Děkuji mnohokrát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]