Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlé auto za málo

Od: turbossg5 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den.Chci koupit rychlé auto tak od 50 do 75 tisíc.Nenapadá vás něco?Před lety jsme se vsadili s kamarádem že si pořídíme rychlá auta a on si koupil Peugeot 406 Coupe 3.0 V6.A já potřebuju něco abych se ho udržel.Auto bude jenom tak na občasné projetí.Civilní auto mám jiné.Myslíte že třeba 1,8Turbo která bude načipovaná bude dobrá volba?RAdši bych něco s turbem.Budu rád za každou radu.Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

punker*
hodnocení

0x

Já bych šel do fiat coupé turbo 2.0 20V 162kw :)

turbossg5
hodnocení

A něco jiného kromě Fiata?

punker*

Tak to bohužel neporadím.

turbossg5
hodnocení

Máte někdo zkušenosti s 1.8 Turbo nebo 2.0 16V Turbo?

erikch*
Kdyby jste sáhl trošku hlouběji do strusoku-doporucil bych Peugeot 405 T16...kdysi jsem ji mel a je to letadlo na kolech(1.9 i 16V 4x4 turbo stav.podvozek 217 PS) takovehle stroje maji oproti ostatnim vyhodu,ze jejich hodnota už jen stoupá...mohu ubezpecit,ze s takovymhle strojem i dnes ti málokdo ujede akorát slušný kousek začíná od 7000,- Eur...

Vem si audi s8 a budes rad! Jede a je to zazitek!

hodnocení

0x

1.8 turbo v Oktávce i jiných autech koncernu docela jede. Chtěl jsem doporučit Nissan 300 ZX, ty byly dřív sehnatelný i kolem 40 tisíc a s biturbem jely neskutečně, ale už asi došly. Nebo něco ve stylu Mitsubishi 300GT, Dodge Stealth 3.0, Supra, Mitsubishi Starion. Prostě klasický sportovní třílitr. Nebo třeba Alfa Romeo GTV 3.0. Nejsilnější Fiat Coupe je taky zběsile silný, ale jen s předním náhonem.

joudic*
hodnocení

0x

jestli za par supu tak Hyundai (subaru) benzin nad 90kw a mas to s full vybavou v cene, jinak co do frajereni stare pekne bmw :) (ale ty byvaji vybrakovane stejne jako audiny)

doplněno 30.03.14 03:57:

pripadne Toyota

gocars*
hodnocení

0x

Pěkný den, sice je to docela na hraně rozpočtu, ale dalo by se to sehnat i s pěknýma km, Ford Focus ST170 :) a věřte, že v takovém autě, se bude snažit Vás udržet kamarád, a né Vy jeho :) to auto je naprosto dokonalé, jak už motorově, tak také podvozkově a v neposlední řadě i vzhledově...samozřejmě i zmiňovaná 1,8T není k zahození...pokud by jste chtěl trochu víc a dohloubky poradit, napiště mě email případně ho zde na sebe zanechte :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]