Dobrý den, i já jsem také zmatený. Zdá se, že oslovujete někoho konkrétního, kdo je již zasvěcen do problému. Obecně - pokud mám fakturu a vím, za co je vystavena, tak ji platím. Koupil jste si navigaci a již zaplatil jinak? Pokud ne, tak ji zaplaťte. Zdravím!
Pokud jste již zaplatil jinou cestou, slouží faktura jako daňový doklad, tedy podruhé ji již neuhrazujte. Na faktuře je njspíše stejná chyba jako v mém případě - není uvedena platba zálohou. Proto je třeba si dobře uschovat doklady o zaplacení, např. výpisy z účtu.
Jinak jsem velmi zklamán přístupem firmy - k dodávce nebyl připojen návod v českém jazyce v rozsahu 99 stran, jak slibuje webová stránka dodavatele aukro.cz/.... Bez něho jsem zmaten jako Vy a nedaří se mi navigaci připojit k počítači.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.