Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aaaauto jsou zlodeji

Od: kripton odpovědí: 47 změna:
dobry den koupil jsem si v aaa auto kdyz jsem zjistil co vsechno musim zaplatit jen za stare auto tak ho radeji chci prodat acka jsou na 100% zlodeji a lhari spocitaji si takove veci ze to nema predstavy a jeste stim autem dojedete a oni vam reknou ze je ok a uz to zacina .aaa by melo skoncit bud se to zacne pres policii nebo soudne ,protoze tohle se nedela takhle smetavat lidi z penez at ta firma zlodejska prolhana krachne pokud nezacnou prodavat auta aby u toho bylo vse zaplaceno zakazat prodavat ...at je na to rezim jeste se obratime na 2strany aby lidi kuli nim netrpela.konec

47 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

neřek bych sou to jen obchodníci a to že vydělávají na hlouposti a neznalosti druhých je jejich plus

když už ste se rozhodl tam koupit auto proč ste si sebou nevzal nákýho člověka co autům rozumí?

proč ste si o tom bazaru nepřečetl na netu? je tam mnoho diskuzí a názorů od těch co tam již koupili auto

hodnocení

1x

teď trochu ze strany občana, který chce auto prodat; rozešle inzeráty a ejhle, ještě tentýž den volá aaa, že má zájem, přivezte nám ho; říkám, přijeďte si sami,když máte zájem; následuje pár otázek ohledně auta, stáří, vybavení, ...za dvacet minut volá zástupce aaa, bydlící nejblíže našeho města, že se přijde kouknout a že to bylo 8km, tak zde byl za pár okamžiků; prohlédl z venku, zevnitř, shora, zdola a nevím kde ještě a že kolik za to chcete (stáří necelé čtyři roky); řeknu cenu, on že zavolá šéfovi, pak nato, že šéf nesouhlasí, že o patnáct méně, teď nesouhlasím zase já a on že zavolá ještě jednou; konečná cena minus deset, na to jsem řekl ne, že s prodejem nespěcháme a s tím jsme se rozešli;

za dvacet minut opět telefon, že tedy volal ještě jednou a že by to nakonec šlo za naši cenu minus dva a na to jsme nakonec přistoupili, peníze vyplatil na ruku a auto druhý den odvezli;

pokud ale přijedete k nim do aaa a nesouhlasíte z jejich cenou, nechají vás čekat a čekat a čekat, však oni mají čas, vy chcete prodat a nakonec odjedete s nepořízenou, pokud nechcete být oškubáni

silvinka*
hodnocení

1x
Souhlasím jsou zloději. Taky jsem naletěla. Koupila jsem thalii 2007 r.v. a po 7 tisících km vystřelila svíčka strhnu závit nebylo to ani půlroku. Tak jsem zkoušela reklamovat a neuspěšně. Odvolala jsem se a také neúspěšně. Tak jsem musela investovat 15500 do oprav, krom té svíčky praskl řemen alternatoru,po cestě z Prahy, na zadní nápravě řvalo ložisko bylo prasklé pero, a tři zapalovací cívky v haji. Áčko jsou svině, preji jim jen to špatné, lžou a kdo lže ten krade.

Na tento příspěvek nemůžu nezareagovat. Ony vlastně všechny reakce jsou tak celkem zajímavé...

Nutil vás někdo kupovat přímo v aaa? Zkoušeli jste jiné bazary? Máte s sebou při koupi někoho, kdo se ve voze vyzná?

Já jsem jednou hledal vůz do rodiny - našel jsem inzerát starý cca 20 minut - volal jsem tam: "vůz je po manželce kamaráda, koupen v CZ, nebourán, servisován,.." - jel jsem 300km ! Přijel jsem do bazárku, mrknul se: vůz dovezen z DE, bourán z obou stran a dost nešikovně opravován. Vystřelený airbag řidiče nahrazen "plastovou přihrádkou" lepenou na horkovzdušnou pistoli, ... šrot. Dalších 300 km domů jsme projeli 15 bazarů - nevybrali jsme si.

@silvinko - thalia může být dobré auto - jedno ze sta... Při nákupu jakékoliv ojetiny vůz MUSÍ okamžitě do servisu, kde se proleze vše a opraví, co se dá opravit. Vždy měnit rozvody (při tom se kontrolují i další řemeny, např. alternátoru). Vždy se mění olej, filtry. Vždy je nutná kontrola podvozku, brzd, ... Toto nedělá jen ten, kdo má písemnou záruku prodávajícího, že konkrétní tyto věci jsou ok a bude záruka min... x měsíců. Nicméně to neznamená, že si to před koupí nezkontroluje.

Reklamovat ruplý řemen nebo svíčku po 7tis. km je hloupost. A že "áčka lžou" - lže prodejce, aaa má na papíře napsáno, že jste koupila šrot - vy jste papír podepsala.

Můžete to brát jako drahou lekci do života - někdo tak přijde o statisíce...

k2
hodnocení

0x

A poradit chcete s cim?

tomas11*
hodnocení

0x

No a vy jste si ho musel koupit v áčkách? Někdo Vás nutil?

anasca

Zkušenost s nenáviděnými AAA je taková. Nikdy bych si tam nic nekoupil, ale když jsem sháněl auto jen pro zajímavost jsem si tam zkusil v sobotu v 9 h. zamluvit na 2 hodiny auto. To již samozřejmě neměli, prý ho ted prodali, a nabídli mi, že právě vykoupili stejné auto a že mi ho ty 2 hodiny podrží. Protože jsem měl potom cestu kolem, stavil jsem se tam. Oni se divili a na recepci tvrdili, že žádné takové auto ten den nevykoupili, že toho litují, ale že se patrně někdo spletl. Pokud někde v inzerci narazíte na výhodné auto z AAA, při tel. dotazu tam na 99% nebude a ani nikdy nebylo. Chtějí tam jen natáhnout lidi a tam jim vnutit jiné auto ! Zkuste si tuhle zkušenost ověřit.

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Ulevilo se vám?

Jinak ať auto kupujete kdekoliv, nechte ho prohlédnout svým mechanikem. Já vám taky na dálku můžu ukávaz rohlík a říct, že je čerstvý. Avšak pokud ho vemete do ruky nebo dáte do pusy, zjistíte, že je tvrdý jako kámen.

paw*
hodnocení

0x
No tak to popiste bez emoci co se stalo. Je to dost zmatene.
Ale minule sem se tam byl podivat a kdyz jsem videl cca 10lidi cekat pred pokladnama na sepsani smlouvy, tak tezko rict. Ale to nic nevypovida o jejich pristupu k reklamacim a kvalite prodavanych aut.
danys*

jste jeden z těch hlupáků co naletěli? Jste hloupý a za blbost se platí! Nikdo vás nenutil koupit, tak proč tady brečíte? Nikdy bych si z bazaru auto nekoupil a pokud ano, a takto bych naletěl, dal bych si pár facek a mlčel bych!

lucie*

...jste našel dalšího hlupáka,jak čtu vaše příspěvky,tak máte patent na inteligenci a všichni jsou hloupí.Tak proč se o tu inteligenci nepodělíte,zatím jsme nic neviděli.Kde byste tedy auto koupil?Po rozhovoru s kamarádem(romem)nám osvětlil všechny praktiky co se dělají s auty ,co se prodávají přes S bazar,či jiné portály nebo přes inzeráty...takže jste na poradně,tak radtě místo úrážek.Určitě máte spoustu moudra.

Omlovám se dotaz je starý,ale při přečtení mi to nedalo:)

danys*
Lucie, vy byste to stejně nepochopila!
Jinak ano, jen hlupák si koupí ojeté auto v Čr..předpokládám, že vy, jestli máte auto, tak ho máte taky z některých "fajn" bazarů u nás..:)
lucie*

Ovládám pouze jeden světový jazyk,takže jak budeme kupovat auto použijeme jej a určitě neprohloupíme.Snad jste tuhle radu napsal někdy i do poradny,ovšem chudáci ti co nežijí blízko hranic,nejsou zběhlí na netu a ještě neumí jazyk...ale já nebudu tyhle lidi nazývat hlupáky,ale budu chápat,že neměli jinou možnost.

P.S.:přes kamaráda(roma) si seženu supr auto ze zahraničí(má kontakty všemi směry) a Vy si myslíte,že to bude lepší kup*bzum*Tak příště poraďte těm "hlupákům" co neumí jazyk a moc neumí na netu(prostě průměrnému člověku.)Od toho jsou ti chytří,aby radili hlupákům.

stezach*

ano ceka, davaji na uver kdekomu...ano, 70% lidi ceka na reklamace...

buss
hodnocení

0x

Ale na to musí být dva, víte jak se to říká bl.. a ... Bylo o nich napsáno už dost, tož proč jste tam lezl? A ještě je veřejně nazvěte zloději.

hodnocení

0x

No co, chovají se tržně a to je snad v pořádku. Nebo ne?

hodnocení

0x

Kdybys radši přesně řekl, co se ti přihodilo, bylo by to lepší. Takhle to je jen plácnutí do vody a jinak nic.

Co sis ještě musel doplatit u kupovanýho auta? Evidenční kontrolu? Přepis? Ekodaň? Povídej, přeháněj, ať taky víme.

mates23
hodnocení

0x

No já mám s nima taky celkem legrační příhodu..koupil sem od nich auto a cca po měsíci odešla spojka..koupil sem novou a neřešil sem to ikdyž sem ji mohl vrátit tak sem si chtěl auto nechat..no a cca půl roku na to sem dal auto na prodej a asi 2dny na to mi volaly z aaa že by auto koupily z5..řekl sem jim co sem vše do toho dal nového auto mělo pomalu dvoujnásobnou hodnotu a oni mi nabídli čtvrtinu toho za co sem auto koupil..hold tohle stejně není ani tak firmou jako dobou tím bych to asi uzavřel

stezach*

to si delas prdel :) ja jsem zkusila auto co stalo pul mega a jen tak kolik by za neho dali (nevedeli ze ho mam od nich) rekli ze 150 tisic...

a to přijeli nebo přímo u nich?

doplněno 13.04.14 17:38:

nedělám si srandu, skutečnost roku 2013

stezachr

primo u nich...vis co, nevidi si do huby, jak se rika...pri prodeji rekli, ze ze toto je novy, pne jsou stary mesic, atd atd a pak technik rekl (kdyz jsme prijeli) gumy vypadaji jako tri roky nevymenene :DDD lol, tohle se musi vymenit, spojky, brzdy, vse na odpis...charete nebo chapes to? priste si to nahraju! jak nekdo kdo je tak prolhany a podvadi, muze stale prosperovat? to neni trzni chovani jak nekdo zde psal, to je...ani nevim jak to nezvat abych nebyl sprosty...svinarna, podvod, zku...synove :( Je to smune ale je to tak...a cesky narod, ovce, jen jdou slepe za hlasem...a kazdy rika tak tam nelez...no jo, ale kazdy mesic tu mame nove ridice s ridicaku a jdou si koupit vozidlo, tak se jim to sakra musi rict !

stezachr

sorry za preklepy...

jaroslavvesely

to neni dobou, je to jen tim jak moc si nechame kakat na hlavu...ziju v zahranici a cestuji po cele evrope, toto jsem nikdy nikdy nezazil...samo treba jeden podvudek se najde z tisice, ale pri koupich vozů pro spolecnost, sel vzdy semnou mechanik a nikdy, nikdy nebyl pretocenej tachac a nebo falesna seviska...majitel naopak rekl, ze to vypada na vymenu toho a toho brzo a byl ochotny dat slevu...

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Pan ,,zákazník,, Kripton je asi zvláštní týpek. Nějaký podobný jednomu zákazníkovi, co jsem ho zaslechl v telefonu v jedné opravně motorek. Pán se rozčiloval, že nebude mít svůj stroj opravený už tento pátek. Čím perlil? Měl to přívézt v úterý a přijel s tím až v pátek. Servisman, aby , logicky nestál zadarmo 4 dny, tak si rozdělal další zakázky. A on se neomaleně rozčiloval, že to nemá dneska hotové. Ten boží živnostníček s ním měl boží trpělivost. Mě tam meldovat ty jeho blbosti ještě minutu, tak už jsem řval. Vůbec nepochopil, o co šlo, v čem porušil dohodu o dodání stroje k opravě. Správně ho nakonec s tou motorkou vyhodil ještě dneska. Jsou mezi náma lidi, kteří když můžou, tak to na své okolí prostě zkouší. A mám takovou zkušenost, že to dělají nejčastěji ti, kteří např. s placením nemají nějaké potíže. Nebo, máte nějaké jiné, lepší zkušenosti?

danys*

bohužel, lidi jsou různí

pilivoj*
hodnocení

0x

Nejen AAAauto jsou lumpové, ale v jednom nejmenovaném bazaru měli asi 10 Octavií.

Asi nezajímavé je, že měli všechny najeto 155 000 Km.To jsou náhody !

jaroslavsvobod

muj pritel tak pracoval jako technik a nyni muze rici ze se tam pretaci...ma po dobe kdy musi mlcet o "knowhow"...

majitel ma vse pokyrte, urady, kontrolni organy, znamosti...atd atd atd

jaroslavvesely

do te doby co tam budeme nakupovat vozy, bude se mi jim darit, jedina nevyhoda je, ze v cr lidi na nove vozy nemaji a aaa da pujcku kazdemu, takze to je ten duvod...jinak snad uz kazdy vi...

sara111*

třeba to šlo přetocit jen na 155 tis... a taky me vzdy udivuje, ze ma vuz najeto pri stari 15 let treba jen 70tis. km, ale presne to je divne co? zadne 71,522 proste 70000km :))

jirkamatapat*
hodnocení

0x

A proč jsi tam lezl? Stačilo si přečíst nějaké ty reference,kterých je na netu dost.

hodnocení

0x

A kdo v tété republice nekrade?

mathew
hodnocení

0x

Popravdě nemám rád takovéhle "pomlouvací" vlákna ale v tomhle případě musím souhlasit. Před dvěmi lety jsem si chtěl koupit zde auto a když jsem si spočetl, co všechno bych musel zaplatit, připlatil jsem si 45 000 a měl jsem novou oktavku, takže tak. Pokud si to někdo z aaa přečte, možná se mu rozbřeskne a napraví se.

korektor007
hodnocení

0x

Vážení, dovolte, abych také napsal svojí zkušenost s oním autobazarem. Kupoval jsem tam poměrně dost drahé auto. Bral jsem ho na úvěr, který ochotně zařídili (cetelem, gemoney atd.). Po roce jsem ho se ztrátou 70 000 Kč, které jsem do auta investoval na opravách v touze, že bude fungovat (a také v touze nepřiznat si, že jsem udělal chybu), zavezl zpět do autobazaru. Výkupní cena o 60 000 Kč nižší (když započtu investice, tak celkový prodělek byl 130 000 Kč za ROK!). Na co si dát pozor:

1/ na předkládání písemných podkladů k podpisu (předávací protokol, který je nejdůležitější ! vás nechají podepsat až po podepsání kupní smlouvy !) - pro nezkušené uvedu, že kupní smlouva je jen formální potvrzení pro finančák - veškerá ustanovení se vejdou na necelou jednu stranu A4 a neobsahují nic, co by bylo soudně napadnutelné

2/ to nejdůležitější je předávací protokol - v tom mají detailně vymezeny (ne)kvalitity vozu. Tento mají dokonale propracovaný. Není divu - hodně let na našem trhu a spoustu reklamací od nespokojených zákazníků je vedlo k tomu, že si vypracovali naprosto dokonalý scénář jakékoliv reklamace. Shrnutí - jakákoliv reklamace nemá smysl.

3/ Obrátit se na soud - zbytečné - do současné doby mi jsou známy pouze dva soudní judikáty - oba ve prospěch autobazaru.

Finální shrnutí:

Neříkám, že tento autobazar je špatný, jen z vlastní zkušenosti říkám, že není dobrý...

sara111*

muzes mi sem hodit link jak to bylo s temi soudy? nebo kde to najdu?

sara111*
hodnocení

0x

napis jak jsi dopadl ...?

ujendys*
hodnocení

0x

taky se chci s váma podělit o příběh z aček,ale pouze stručně,koupil jsem u nich renault megan 1.5dci v autě jsem cítil divný zápach jakoby spáleninu ale sem vul po takových těch jejich bla bla bla sem s autem odjel po ujetí asi 40km se rozsvítila varovná kontrolka no nic zajel jsem do obyč.servisu a zjistily že je v háji turbo,jel sem to k nim reklamovat ale bohužel až potřech týdnech od tý doby jsem do auta nalil snad 20litru oleje prostě veškerý olej šel hned výfukem ven hroznej čoud a smrad v ačkách mi řekli že mají měsíc na vyřízení reklamace po měsíci mi od nich přišel dopis samozřejmě zamítnuto tak jsem poslal meil do české tv do černých ovcí oni mi odepsaly že se tím budou zabívat ale musím pár dní počkat že se mi ozvou tak tento meil jsem přeposlal do aček a stasl se zázrak peníze mi sice za renaulta nevrátily ale nabídli mi aspon výměnu za jiný auto vybral jsem si citroen ksara picasso a naštěstí bylo v pořádku problému bylo v ačkách víc ale snažil jsem se to napsat stručně prostě mě už v ačkách ani v jiným bazaru nikdo nikdy NEUVIDÍ

honzadvorak
sdelovat si zkusenosti nejsou zadne pomlovacke vlakna! ja jsem jedine rad, ze tyto vlakna exestuji a proste si kazdy o navsteve udela svuj obrazek a budu lepe pripraven! Od toho je tady poradte, diskuze, vzkazy atd...jen tak dal! piste zkusenosti a davejte otazky jen tak se dozvime jak to opravdu v AAA chodi...mame od nich dva vozy a oba bylo treba opravit, ale rekli jsme si o slevu protoze jsma na zavady prisli pred koupi...nejdriv rekli, ze nam vozy zvednou a pak se vymloivali a branili, ze neni cas, ze neni misto a nakonec je zvedli, ale to bylo reci! :)) vime roc je nechteli zvednout :D tim ze si budeme sdilet info tim, budeme vedet jak se branit pred lumpama :) oni si dovoli jen to co si nechame libit...nikdy nechodte koupit vuz samy a hovor s obchodnikem si nahrajte...ptejte se na vsechno!keep going!

jochanan
hodnocení

0x

Inu, dokud budou tupé zbabělé české ovce volit dokola ty samé zločince, místo aby je trestali, tak se tu bude zločincům dařit. Samozřejmě tato společnost měla být dávno zrušena, představenstvo pozavíráno a majetek skonfiskován.

hodnocení

0x

A nejlepší když si nějaký jouda myslí že sežral Šalomounovu ... trus a myslí jak vše dobře zná ,tak na co s sebou budu tahat mechanika či někoho kdo tomu hoví a pak jde a koupí první auto na které narazí, a pak od něj slyšíme jaký jsou "áčka"zloději!

mathias
hodnocení

0x

Ahoj,nemám s němi také dobré zkušenosti.Ze slibovaného zpětného výkupu byla odhadní cena od nich 1 Kč.Auto bylo čerstvě po STK.Nakonec jsem jim ho do výkupu na proti ůčet nedal a prodal jinde za 10000,-Kč.

Ptal jsem se tedy na nějaké auto do 50000,-Kč v dobrém stavu po STK.Nabídli mě prej perfektní Opel komby v perfektním stavu(prodejna Zlín).Po mé žádosti o nastartování se jim moc nechtělo,vymluvy že dlouho stojí,jestli není baterka vybitá atd.Nakonec se teda pokusily nastartovat.Nastartovalo až na 5 pokus.Dým jak prase z vejfuku.Říkam si fakt perfektní.Poprosil jsem o otevření motoru že se schvalně podívám na víčko od nálevky od oleje.Emulze jak prase.Zřejmě voda v oleji.Děkuji nemám už zájem o takovej šrot.A pak to začlo že mě dají slevu,výhodné pojištění a X dalších výhod.Jelikoš jsem ZTP potřeboval jsem něco spolehlivého a ne něco s čím ani dom nedojedu.Dal jsem jim zbohem a už nikdy více v AAA.Stejné zkušenosti mám i s AAA Brno.Vnutit jen co největší šrot.Nedejte se balamutit a ani jim neplatˇte něco jako celtifikáty kontrole vozidla a jiné blbyny.To už by mělo bejt v ceně a ne chtít ještě platit navíc.A ještě jedna špatná zkušenost při první koupi vozidla u nich,vnucování jíné pojištovny než bylo moje přaní.Nakonec jsem zaplatil jen za měsíc a pojistil se sám doma v klidu u své pojištovny(tenkrát tvrdily že nemají smlouvu s pojištovnou Allianz)Což lhali,zjišťoval jsem si to pak na pojišťovně.Tak pryč od nich.

tenkdozazil
hodnocení

0x

Doporučuji podívat se na stánku www.aaa-auto-nenene.webnode.cz

Jsou tam popsané praktiky této firmy i příběhy lidí, kteří zde kupovali. I rady na co si dát pozor.

ujendys*
hodnocení

0x

každý to ví,každý tam chodí,prostě čechoslováci

hdhdhd
hodnocení

0x
znamej koupil pezota 406 v ackach... klasika auto bylo na jine pobocce tak ze ho dovezou... dovezli jine... ale stejny motor a vybava... po 3 dnech se pridrely 2 loziska na klice a auto dojezdilo. oprava u nich v servise 70 klacku... opravu resili vymenou motoru cca za 10 tis i s praci u soukromnika. reklamace aaa neuznala. klasika a nic noveho co tu jeste nebylo receno. jo a ta puvodni 406 kterou si vybral byla jeste po 2 mesicich v nabidce...

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Krátce po začátku fungování AAAček, jsme se bavili s kámošem o jejich službách a on mi řekl, že jim zavolal, že má Ferari za 4 a půl mega a že by ho prodal. Zvali ho k nim do Prahy s tím, že mu dají hned na ruku 1.5 Mega. To je obchod. Rozdíl je zisk pro ně. Jsou lidi, kteří do kšeftu s nimi jdou. Dobrovolně. No, co s tím?

kolmacka
hodnocení

0x

Nojo, někdo má špatné a někdo zase dobré zkušenoti. Mně se doposud pokaždé podařilo vybrt dobré auto, takže já proti tomuto bazaru nic nemám.

junek
hodnocení

0x

jsou to opravdu vychytralý lišáci..

Bratr tam chtěl prodat osvou Octavii...nejprve mu nabydli 20 tis...při odmínutí mu z ´´dobré´´ nálady nabídli 30 tis...odešel..

teď mu ho vzdali v bazaru za 100 tis...:)

buss
hodnocení

0x

K¨de je dnes tazatel ...

Uvědomte si jednu věc, oni podnikají!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]